06 / 05 / 2024

Royal Nest Emlak iletişim

Royal Nest Emlak iletişim

Royal Nest Emlak Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Sharif, Salah Safaa Alkhaleeli ve Shahrzad Momeni ortaklığında kuruldu.

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, Londra'daki Royal Gateway projesini tanıttı. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Salar Hashemı tarafından kuruldu.

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal'da Pegah Pırhadı tarafından kuruldu.

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cem Gülmez tarafından kuruldu.

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sıroos    Najafı tarafından kuruldu.

Royal Nest Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Royal Nest Emlak Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Sharif, Salah Safaa Alkhaleeli ve Shahrzad Momeni ortaklığında kuruldu.

Goldtek Royal Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldtek Royal Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Masrı tarafından kuruldu. 

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Royal Group, iki projesiyle dünya arenasında yarışıyor!

Her projesinin merkezine ‘insan mutluluğunu’ koyan ve ‘önce insan’ diyerek yola çıkan Türkiye’nin lider inşaat markalarından Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da Türkiye’yi temsil edecek.

Emlak İstasyonu'nun Kartepe ofisi açıldı!

Brokerlığını Süleyman Yıldırım, Serkan Yıldırım, Berrin Yıldırım’ın yaptığı Emlak İstasyonu Nest Emlak, Başaran Mh İzmit Cad. No: 139 da hizmete açıldı.

Londra'da emlak fiyatları 3 yıldır ilk defa düştü!

Royal Institution Of Chartered Surveyors'a göre Londra'da emlak fiyatları 20 yılın en uzun soluklu yükseliş grafiğini Eylül’de kırdı. Londra'da emlak fiyatları 3 yıldır ilk defa düştü...

Londra'da emlak fiyatları 2011'den bu yana ilk kez düştü!

Royal Institution Of Chartered Surveyors'a göre Londra'da emlak fiyatları 20 yılın en uzun soluklu yükseliş grafiğini Eylül’de kırdı. Londra'da emlak fiyatları 3 yıldır ilk defa düştü.

Royal Nest Emlak iletişim Haberi

Royal Nest Emlak iletişim

Royal Nest Emlak Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Sharif, Salah Safaa Alkhaleeli ve Shahrzad Momeni ortaklığında kuruldu.


Royal Nest Emlak Limited Şirketi konusu:

A)HER TÜRLÜ GAYRİMENKUL ALMAK, SATMAK VE KOMİSYONCULUĞUNU YAPMAK. B) YABANCILARIN MAL EDİNME YASALARINDAN FAYDALANARAK EDİNECEKLERİ GAYRİ MENKULLER ÜZERİNDE GEREKLİ ARAŞTIRMALAR YAPMAK VE BUNLARI SATIN ALMALARI SONUCUNDA GEREKLİ VE KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDAKİ İŞLEMLERİ TAKİP ETMEK. C) HER TÜRLÜ ARAZİ,ARSA,DAİRE,EV,DÜKKAN,İŞYERİ VE DİĞER EMLAK ALIMI, SATIMI VE KİRALANMASINA ARACILIK ETMEK. D)GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI VE EMLAK KONUSU İLE İLGİLİ HİZMETLERDE BULUNMAK VE SÖZLEŞMELER DÜZENLEMEK. E)HER NEVİ GAYRİMENKUL MALLARIN ŞİRKET VEYA BAŞKASI NAMINA ALIMI, SATIMI, PAZARLAMASINI YAPMAK. F)KOMİSYON MUKABİLİNDE YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA HER NEVİ GAYRİMENKUL ALIMI, SATIMI, PAZARLAMASINI YAPMAK. Şirket amaç ve konularıyla ilgili...