04 / 05 / 2024

royal plus projesi

royal plus projesi

Uran Holding güvencesiyle Ankara'nın yıldızı parlayan yerleşim merkezi Urankent'te inşa edilen Royal Plus Konutları'nın yüzde 88'i satıldı. Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, doğru projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi...

Royal Plus Ankara'da 60 ay 0 faiz!

Gazi Çelik, "Kızılay'a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları, hemen yanı başında inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en büyük AVM'lerinden birine komşu olacak" dedi

Gazi Çelik: Doğru proje satış sorunu yaşamaz!

Uran Holding güvencesiyle Ankara’nın yıldızı parlayan yerleşim merkezi Urankent’te inşa edilen Royal Plus Konutları’nın yüzde 88’i satıldı. Gazi Çelik 'Doğru proje satış sorunu yaşamıyor' dedi.

Urasan'da faizsiz konut satışı!

Royal Plus Konutları yüzde 0 faizli satış kampanyasına başladı.Kampanyada müşteriler daire satış fiyatının yüzde 50'sini peşin verdiği takdirde anlaşmalı bankalardan kalan yüzde 50'si için de 60 ayda sıfır faizle kredi çekip daire sahibi olabilecek.

Ankara Royal Plus'ta 115 bin liraya! Banka kredisine uygun!

Yenimahalle Royal Plus'ın fiyatları 115 bin liradan başlıyor, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede teslimlerin Haziran 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor

216 Koru Plus Projesi satılık daire!

216 Koru Plus Projesi satılık daire fiyatları metrekare birimde 3 bin 300 TL'den başlıyor. 216 Koru Plus projesi 216 Yapı imzası taşıyor...

12 soruda Strada Plus projesi!

Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 880 konuttan oluşan projenin lansmanı bugün yapıldı. İşte 12 soruda Strada Plus projesi...

Tuzla Plus projesi ile ticari hayatın tüm ihtiyaçları karşılanacak!

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Tuzla Plus projesi ticari hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Proje 50 bağımsız alandan meydana geliyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus projesi görücüye çıkıyor!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Serenity Plus basın toplantısı 18 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Babacan Royal İstanbul projesi!

Babacan Royal İstanbul projesi 4 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilecek. Royal İstanbul Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Babacan Yapı Royal İstanbul Projesi!

Babacan Yapı Royal İstanbul Projesi 'nde teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Konut, home ofis, otel ve ticaret alanlarından meydana gelen proje 4 blok halinde yükselecek.

Milpark Plus daire fiyatları ne kadar?

Milpark Plus projesi Deira Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Milpark Plus daire fiyatları ne kadar?

Milpark Plus'ta hemen teslim daireler 210 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Deira Yapı tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Milpark Plus projesi 33 bin 180 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 640 adet konut bulunuyor ve daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Esenyurt Milpark Plus'ta B blok teslimleri Haziran'da!

Deire Yapı tarafından hayata geçen Milpark Plus projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiyor. Proje 33 bin 180 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Milpark Plus ulaşım!

Milpark Plus ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Milpark Plus projesi Deire İnşaat imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor.

SN Park Plus lansman fiyatlarıyla satışta!

Nurem İnşaat’ın, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa’ya kazandırdığı SN LİFE ve SN PARK’tan sonra SN PARK PLUS projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor..

SN Park Plus'a talep yağıyor!

Yurtiçi ve dışında pek çok dev projeyi hayata geçiren Nurem İnşaat’ın, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa’ya kazandırdığı SN PARK PLUS projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Milpark Plus iletişim bilgileri!

Milpark Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 22 olarak belirlendi. Deire İnşaat Milpark Plus projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

royal plus projesi Haberi

royal plus projesi


Uran Holding güvencesiyle Ankara'nın yıldızı parlayan yerleşim merkezi Urankent'te inşa edilen Royal Plus Konutları'nın yüzde 88'isatıldı Konut sektöründe klasik konut anlayışının yerini proje konutlara bırakmasıyla, birbiri ardına çok sayıda proje üretilirken, arz fazlalığı zaman zaman satışlarda sorun yaşanmasına, özellikle sektöre yeni giren firmaların faaliyetlerini durdurmalarına neden oluyor. Buna karşın, doğru lokasyonda, hedef kitleye uygun üretilen ve yaşam alanları ile kaliteye özel önem veren konut projeleri, hem rakiplerinden sıyrılıyor, hem de hızla markalaşıyor. 

Başkent'te de Ankapark, Ak Saray, yeni yapılan alışveriş merkezleri ile yeni gözde merkezi Anadolu Bulvarı'nda, başarılı konut projelerine imza atan ve Ankara'nın önemli marka değerlerinden biri olan Uran Holding de, elde ettiği başarıda, güven ve kalite kadar, "doğru lokasyon, doğru müşteri hedeflemesi ve doğru konumlanmanın" önemli etken olduğunu...