19 / 05 / 2024

Royal Urankent daire fiyatları

Royal Urankent daire fiyatları

Başkent Ankara’da konforlu yaşam denilince akıllara gelen ilk adresler artık değişmeye başladı. Lüks ve markalı projelerde yaşam sürmek isteyenler şehir merkezinden çok uzak konutları tercih etmeyince bu durum yeni lokasyonların ortaya çıkmasını sağladı.

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Babacan Port Royal'de teslimler 2019 Eylül'de başlıyor!

Babacan Port Royal'de teslimler 2019 Eylül'de başlıyor... Fiyatların 341 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Port Royal'de kendi ödeme planını kendin hazırla!

Toplam 814 daire ile 37 ticari birimden meydana gelen Sefaköy Port Royal'de ödeme planını kendin oluştur dönemi başladı. 

Port Royal'e gelenler ödeme planına kendi karar veriyor!

Daire fiyatlarının 279 bin TL'den başladığı Port Royal'e gelenler ödeme planına kendi karar veriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 

Babacan Port Royal Konutları daire fiyatları!

Babacan Port Royal Konutları daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal projesi Babacan Yapı imzası taşıyor...

Babacan Port Royal'de ilk taksit ödemesi 2019'da!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Sefaköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Babacan Port Royal'da fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen Babacan Port Royal projesinde daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün..

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat! İlk taksit Ocak 2019'da!

Babacan Port Royal projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olabilme imkanının yanı sıra cazip ödeme seçenekleri de bulunuyor...

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Babacan Port Royal Konutları ödeme şartları!

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Babacan Port Royal projesinde fiyatlar 272 bin 500 TL'den başlıyor. Proje Babacan Yapı tarafından hayata geçirildi...

Babacan Port Royal Evleri ödeme şartları!

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Port Royal projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor. Projede fiyatlar 272 bin 500 TL'den başlıyor...

Royal Urankent daire fiyatları Haberi

Royal Urankent daire fiyatları

Şehre yakın konumu, Anadolu Bulvarı sayesinde kolay ulaşım sağlanabilmesi ve merkezden uzaklaşmadan lüks ve konforlu yaşam sunması ile konut almak isteyenlerin yeni gözdesi olan Urankent, hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yakın konumuyla öne çıkıyor.


Bölgede Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları’nı hayata geçirdikten sonra şimdi de Royal Plus Konutları’nı inşa ettiklerini belirten Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Başkent’in göbeğinde kendi isimleriyle anılan bir bölgeye imza atmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade etti.


Lokasyonun bir konut projesi için çok önemli bir ayrıntı olduğunu bildiren Çelik, “Doğru lokasyonda inşa edilen proje her zaman kazandırır. Biz inşaatlara başladığımızda bölgede hiç hareket yoktu. Şimdi Başkent’in en çok kazandıran bölgelerinden biri olan Urankent çevresi yeni yapılaşmayla daha da canlanmaya başladı. Bu gelişim daha...