26 / 05 / 2024

Royal Urankent nerede

Royal Urankent nerede

Başkent Ankara’da konforlu yaşam denilince akıllara gelen ilk adresler artık değişmeye başladı. Lüks ve markalı projelerde yaşam sürmek isteyenler şehir merkezinden çok uzak konutları tercih etmeyince bu durum yeni lokasyonların ortaya çıkmasını sağladı.

Royal Garden Evleri nerede?

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesinde 22 katlı 2 blokta toplam 374 daire bulunuyor. Peki Royal Garden Evleri nerede?

Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesi 120 daireden oluşyor. Peki Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Küçükçekmece Babacan Port Royal nerede?

Babacan Port Royal'de daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Babacan Yapı imzası ile yükselecek projede 3 bine yakın ünite bulunuyor. Peki Küçükçekmece Babacan Port Royal nerede?

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Royal İstanbul nerede?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği Royal İstanbul Konutları Babacan Yapı imzasıyla 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki Royal İstanbul nerede?

Gazi Çelik: Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor!

Konut almak isteyenlerin yeni gözdesi olan Urankent, hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yakın konumuyla üne çıkıyor. Pazarlama Müdürü Gazı Çelik; "Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor" dedi..

Royal Plus’tan öğretmenlere özel kampanya!

Başkent’te lüks ve konforlu yaşamın yeni merkezlerinden Urankent’te hayata geçirilen Royal Plus Konutları’nda ev sahibi olacak öğretmenler yarıyıl tatili de kazanacak. Royal Plus Konutları'nda öğretmenlere özel kampanya düzenlendi.

Royal Urankent hem bürokrasinin hem eğlencenin kalbinde!

Başkent Ankara’da konforlu yaşam denilince akıllara gelen ilk adresler artık değişmeye başladı. Lüks ve markalı projelerde yaşam sürmek isteyenler şehir merkezinden çok uzak konutları tercih etmeyince bu durum yeni lokasyonların ortaya çıkmasını sağladı.

Royal Plus Konutları iftar organizasyonu gerçekleştirdi!

Uransan A.Ş.’ nin 5. Etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinin terasında 20 Temmuz 2014 tarihinde 60 kişinin katılımıyla iftar yemeği organizasyonu gerçekleşti...

Urankent Royal Plus Konutları'nda iftar yemekleri devam ediyor!

Uransan A.Ş.’ nin 5. Etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinin terasında 20 Temmuz 2014 tarihinde 60 kişinin katılımıyla iftar yemeği organizasyonu gerçekleşti.

Royal Plus Konutları'nda iftar yemeği organizasyonu yapıldı!

Uransan A.Ş.’ nin 5. Etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinde 11 Temmuz 2014 tarihinde 60 kişinin katılımıyla iftar yemeği organizasyonu gerçekleşti.

Royal Plus Urankent'te erken teslim müjdesi!

ran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent’te 30 Ağustos 2014'de tamamlanacak olan Royal Plus Konutlarında daire teslimleri 20 Haziran 2014 tarihinde başladı.

Uran Holding Royal Plus'da konutlar erken teslim ediliyor!

Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent’te 30 Ağustos 2014'de tamamlanacak olan Royal Plus Konutlarında daire teslimleri 20 Haziran 2014 tarihinde başladı.

Royal Urankent nerede Haberi

Royal Urankent nerede

Şehre yakın konumu, Anadolu Bulvarı sayesinde kolay ulaşım sağlanabilmesi ve merkezden uzaklaşmadan lüks ve konforlu yaşam sunması ile konut almak isteyenlerin yeni gözdesi olan Urankent, hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yakın konumuyla öne çıkıyor.


Bölgede Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları’nı hayata geçirdikten sonra şimdi de Royal Plus Konutları’nı inşa ettiklerini belirten Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Başkent’in göbeğinde kendi isimleriyle anılan bir bölgeye imza atmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade etti.


Lokasyonun bir konut projesi için çok önemli bir ayrıntı olduğunu bildiren Çelik, “Doğru lokasyonda inşa edilen proje her zaman kazandırır. Biz inşaatlara başladığımızda bölgede hiç hareket yoktu. Şimdi Başkent’in en çok kazandıran bölgelerinden biri olan Urankent çevresi yeni yapılaşmayla daha da canlanmaya başladı. Bu gelişim daha...