20 / 05 / 2024

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iletişim

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iletişim

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Majidiparsa tarafından kuruldu.

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Majidiparsa tarafından kuruldu.

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamıl Harbı M. Al-Shammarı tarafından kuruldu.

Al Fajr Company Danışmanlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Al Fajr Company Danışmanlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Zain Future Company İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zain Future Company İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Talal Alfantash ve Mokhlef Alzuber ortaklığında kuruldu. 

RS Araştırma Eğitim Danışmanlık İlaç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RS Araştırma Eğitim Danışmanlık İlaç Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te, 6 Mart 2015'te Rana Sanyal Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Reklam ve Danışmanlık Anonim Şirketi, H. Hakan Dikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Tercüman Sitesi A6 Blok'ta kuruldu

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iletişim

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Majidiparsa tarafından kuruldu.

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ VE DANIŞMANLIĞI Her türlü emlak, her türlü...