03 / 05 / 2024

rtib

rtib

Kocaeli Ticaret Odası Meclis üyeleri, Kocaeli İnşaat Mühendisler Odası'ndan girişimciler, yatırım ve iş imkânlarını araştırmak üzere Rusya'ya geldi. RTİB merkez binasında istişarelerde bulunan iş adamları, Rusya pazarı ile ilgili bilgi aldı.

Rasatom Akkuyu nükleer santralinin inşaatına Mayıs ayında başlayacak!

Rusya Atom Enerjisi Kurumu'nun (Rosatom) Türkiye'de nükleer santral kuracak şirketi Akkuyu NGS AŞ Operasyon Müdürü Oleg Titov, Nisan-Mayıs aylarında santral ile ilgili Türk makamlarından ÇED'i alır almaz inşaata başlayacaklarını belirtti

İnşaat sektörü yeni olanaklar peşinde!

Rusya 'daki Türk işadamları inşaat sektöründeki sorunlarını görüşmek üzere bir araya geldi. Rus-Türk işadamları Birliği (RTİB) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya 40'a yakın şirketin temsilcisi katıldı.

Rusya'daki Türk inşaatçılar sorunlarını tartıştı!

Rusya'daki Türk işadamları inşaat sektöründeki sorunlarını görüşmek üzere bir araya geldi

rtib Haberi

rtib

Kocaeli Ticaret Odası Meclis üyeleri, Kocaeli İnşaat Mühendisler Odası'ndan girişimciler, yatırım ve iş imkânlarını araştırmak üzere Rusya'ya geldi. Rus Türk İşadamları Birliği (RTİB) merkez binasında istişarelerde bulunan iş adamları, Rusya pazarı ile ilgili bilgi aldı. Toplantıya RTİB Yönetim Kurulu Başkanı Naki Karaaslan, Başkanvekili Sabahattin Yavuz, Kocaeli Ticaret Odası İnşaat-Mühendislik Başkanı Yusuf özdemir, Kocaeli İnşaat Mühendislik Odası Başkanı Tolga Ak ve diğer iş adamları katıldı.Dünyanın bir çok ülkesinde Türk iş dünyasının faaliyet göstermesine rağmen etkin bir lobicilik yapılamadığını belirten Karaaslan, "Birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekiyor. Avrupa'da, Amerika'da ve dünyanın diğer bölgelerinde milyonlarca soydaşımız var. Bunlar ortak hareket edebildiğinde dünyanın en etkili üçüncü diasporası olabiliriz. Ancak neden yeterince güçlü olamadığımızı sorgulamamız gerekiyor" özeleştirisinde bulundu. 


RUSYA'DA 45 YILLIK İNŞAAT IŞI VAR 

RTİB...