02 / 05 / 2024

ruhsatlı konut

ruhsatlı konut

'Emlak Gurmesi' unvanlı inşaat mühendisi Serdar Dağıstan, konut alımında oturma ruhsatı, kat irtifakı ve kat mülkiyetiyle ilgili detayları paylaştı. İşte o haber....

Çiğli’de 4 bin konut kaçak duruma düştü!

İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yaklaşık 170 dönümlük bir alanın parselasyon planı iptal edildi. Bölgede bulunan yaklaşık 4 bin ruhsatlı konut kaçak durumuna düştü.

Ruhsatlı ve iskanlı konut sayısında artış yaşanacak!

ŞEHRİN 34 bölgesinde 1007 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koyan 2014 İstanbul Markalı Konut Araştırmasına açıklandı.

Yüzde 1 KDV ile satış yapan konut projeleri!

Ruhsatlı projelere hücum KDVnin yüzde 18’e çıkarılması, eski düzenlemeden yararlanarak hala yüzde 1 KDV oranıyla satış yapan ruhsatlı konut projelerine ilgiyi artırdı

Esenyurt’ta imar sorunu olmayan 22 konut projesi!

Esenyurt’ta 25 bin konutta yaşanan imar sorunu, birçok vatandaşı mağdur etti. Fakat bu 25 bin konutun yanı sıra bölgede gönül rahatlığı ile yatırım yapabileceğiniz çok sayıda imarı alınmış ruhsatlı konut projesi de yer alıyor. İşte o projeler…

Hakan Ateþ: Otomobil kredileri azaldı, konut kredileri de azalacak

Mortgage kredilerinde gözle görülür bir azalma olduðuna dikkat çeken Hakan Ateþ, konut kredilerinde de aynısını beklediklerini belirtti.

TOKİ Ankara, Adana, Malatya ve Antalya`da 1.720 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara-Mamak, Adana-Kürkçüler, Malatya-Darende ve Antalya-Kepez'e konut yaptırmak için ihale açtı.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

ruhsatlı konut Haberi

ruhsatlı konut

TUİK velilerine göre geçen yıl yüzde 7'lik büyümeyle Ege'de tam 201 bin 187 konut satıldı. Tüm olumsuzluklara rağmen bu önemli bir başarı. Darısı zor bir yıl olacağı düşünülen 2017'nin başına... Tabii ev almak öyle kolay bir iş değil, ince eleyip sıkı dokumanın yanı sıra bir de teknik bazı durumlar var. Gelecekte canınızın yanmaması adına bu teknik konuları göz ardı etmemekte fayda var. Bu detayların başında da oturma ruhsatı geliyor. Bunu kat irtifakı ve kat mülkiyeti izliyor. 'Emlak Gurmesi' unvanlı inşaat mühendisi Serdar Dağıstan'la bu detay konuşuldu.


SORUMLULUK MÜTEAHHİTTİN 

Özellikle emlakgurmesi.com internet sitesinden ev alma planı yapanların sorulalını yanıtlayan CDS Yapı Genel Müdürü, Serdar Dağıstan, oturma raporu olmayan bir evi almanın çok riskli olduğunu ifade ederek, "Oturma raporunun neden alınamadığının ilgili belediyenin...