01 / 05 / 2024

ruhsatsız eğlence mekanı yıkımı

ruhsatsız eğlence mekanı yıkımı

Osmangazi Belediyesi, Mudanya Yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilen ve ruhsatsız şekilde çalıştığı belirlenen bir gece kulübünü yıktı. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, jandarma eşliğinde mekanı tahliye etti.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

İstanbul'un çalışma ve eğlence mimarisine Lagranja Desing imzası!

Barcelona’da kurulan iç mekan ve ürün tasarımlarına odaklanan multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, İstanbul'un çalışma ve eğlence hayatına tasarımları ile imza attı...

Özgür Aktepe'nin şantiyesinin ruhsatsız olduğu iddiası! 

İş adamı Özgür Aktepe’nin şirketinin şantiyesinin ruhsatsız olduğu, arsanın eğitim alanı olarak gözüktüğü iddia edildi. 

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Çeşme Eğlence Adası gürültü sorununu çözecek!

Çeşme'deki müzik-hane çatışmasına çözüm için bölgede eğlence adası oluşturulması fikri ortaya atıldı. Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ilçeyi geliştirecek projelere desteğe hazır olduğunu söyledi

Ankara Altındağ'da 3 günde 300 ruhsatsız yapı yıkıldı!

Pursaklar Belediyesi ruhsatsız yapılaşmaya karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. İlçe genelinde yapılan denetimlerde tespit edilen ruhsatsız yapılara ekipler tarafından müdahale edilerek yıkım gerçekleştirildi.

Suriye'deki ruhsatsız eczanelerin sayısı arttı!

İç savaşın 5 yıldır devam ettiği Suriye'de, birçoğu ruhsatsız ve eczacılık eğitimi almayan insanların işlettiği eczanelerin sayısı arttı. İdlib ilçesinde eczacılık yapan Ummu Emced, "Eczacılık mezunlarının çoğunun Suriye'yi terk etmesi sebebiyle ülkedeki ruhsatlı eczane sayısında düşüş yaşandı." ded

İlkyıl İnşaat Gıda ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkyıl İnşaat Gıda ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tülay Baycan Yılmaz ve Oğulcan Çetinkaya ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Emirgan'daki Huqqa'da imara aykırı inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Cihan Kamer’in sahibi olduğu alkolsüz eğlence mekanı Huqqa, yeni şubesi için Boğaziçi İmar Yasası’na aykırı olarak inşaat çalışması başlattı.

Maçka'daki eğlence mekanı Cahide yıkıldı!

Maçka'da bulunan ve birçok sanatçının sahne aldığı ünlü eğlence mekanı “Cahide", belediye yıkım ekipleri tarafından yıkıldı. Mekanın işletme sahibi Ekber Alkan, yıkım kararı ile ilgili olarak üst mahkemeye gideceklerini söyledi.

Kocaeli Kartepe'deki ruhsatsız yapı yıkıldı!

Dere ıslah çalışması sırasında, dere yatağında kalan ruhsatsız yapı da belediye ekiplerince yıkılarak kaldırıldı. Müdür Kasımoğlu, ilçe genelinde imara aykırı ve kamu alanlarında yapılan kaçak yapı denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

Bursa Osmangazi'deki ruhsatsız eğlence mekanı yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Mudanya Yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilen ve ruhsatsız şekilde çalıştığı belirlenen bir gece kulübünü yıktı. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, jandarma eşliğinde mekanı tahliye etti.

Van'daki 100 kız öğrenci pansiyonu ruhsatsız mı?

Van 100 kız öğrencinin barındığı pansiyonun "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle boşaltılmasını istediği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin: "Bu gerçekten çağdaş bir yönetim, kamu hizmeti yürütme anlayışına aykırı bir tutumdur. dedi.

ruhsatsız eğlence mekanı yıkımı Haberi

ruhsatsız eğlence mekanı yıkımı

Osmangazi Belediyesi, Mudanya Yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilen ve ruhsatsız şekilde çalıştığı belirlenen bir gece kulübünü yıktı. Dün sabah erken saatlerde gece kulübüne giden Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, jandarma eşliğinde mekanı tahliye etti. Ekipler, mekanın boşaltılmasının ardından yıkıma başladı. Geniş güvenlik önlemleri altında iş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımda, gece kulübü ile yanında bulunan depo kısa süre içerisinde yerle bir edildi. Gece kulübünden her gece çok fazla gürültü yükseldiğini ve kavgaların yaşandığını belirten çevre sakinleri, mekanın yıkılmasından dolayı Osmangazi Belediyesi'ne teşekkür etti. Jandarmanın geniş güvenlik önlemleri aldığı yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, belediye yetkilileri vatandaşları kaçak yapılaşmadan uzak durmaları konusunda uyardı. 



Bursa...