15 / 05 / 2024

Rum evleri satılıyor

Rum evleri satılıyor

Bakımsızlıktan yıkılma noktasına gelen eski Rum evleri satılıyor. Stelios Gkioulgkioun, giderlerin artması ve mülklerin de kullanılamaz hale gelmesi sebebiyle dernek yönetimi olarak böyle bir karar aldıklarını söyledi...

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

İsviçre'deki dağ evleri 6 liraya satılıyor!

İsviçre’nin güneyinde yer alan Monti Sciaga adlı dağ köyündeki eski taş evleri 1 İsviçre Frangı (5.8 TL) gibi sembolik bir fiyata satılıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri satılık!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri satılık konutların fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinded teslimler Eylül 2017'de yapılıyor...

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Çekmeköy Kasaba Evleri satılık daire!

Çekmeköy Kasaba Evleri satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Nakitte yüzde 6,5 indirim fırsatı sağlanan proje 160 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Premium Babacan Evleri satılık!

Premium Babacan Evleri satılık daire fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiyor. Esenyurt Premium Babacan Evleri projesinde ilk etap Haziran 2018, ikinci etap Eylül 2018'de tamamlanıyor...

Malatya Beydağı TOKİ Evleri satılık!

Malatya Beydağı TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 120 bin 784 TL'den başlıyor. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 10 bin 694 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 630,71 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Evleri satılık daire!

Inİstanbul Lokal Evleri satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. 48 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık!

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İş GYO tarafından hayata geçirilen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık!

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede aylık taksitler 948 TL'den başlıyor.

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık!

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruların T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edildiği projede aylık taksitler 345 TL'den başlıyor.

Rum evleri satılıyor Haberi

Rum evleri satılıyor

Rum Vakıfları Derneği giderlerini karşılayamaz noktaya gelince, biri ahşap iki tarihi binayı toplam 350 bin liraya açık artırma usulü ile satışa çıkardı. Yedikule 'deki tarihi binaların restorasyon maliyetini karşılayamayan dernek yönetimi binaların satılmasına karar verdi.

Rum Vakıfları Derneği Başkan Yardımcısı Stelios Gkioulgkioun, giderlerin artması ve mülklerin de kullanılamaz hale gelmesi sebebiyle yönetim olarak böyle bir karar aldıklarını söyledi. 

Gkioulgkioun, binaların 2006 yılında yandığını ve kullanılamaz hale geldiğini bu yüzden de çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu da sözlerine...