06 / 05 / 2024

rumeli yapı

rumeli yapı

Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilen İstanbul Suites projesinde daire fiyatları 211 bin 200 TL ile 811 bin TL arasında değişiyor. İstanbul Suites'te teslimler Ağustos 2013'te yapılıyor...

Anadolu ve Rumeli Hisarı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin sembolik yapılarından Anadolu ve Rumeli,Hisarları'nda restorasyon çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Rumeli Hisarı'na esaslı onarım yapılmalı!

İstanbul'un en önemli tarihi simgelerinden biri olan Rumeli Hisarı bakımsızlık nedeniyle kapalı tutuluyor. Hisarda restorasyon çalışmaları ne zaman başlayacak?

Rumeli Hisarı restore ediliyor!

Fatih Sultan Mehmet tarafından 1451 yılında yapılan Rumeli Hisarı gelecek nesillere taşınmak için restorasyona hazırlanıyor. Rumeli Hisarı Sanat Tarihi ve Arkeoloji Uzmanı Ali Zeyrek, "Restorasyon projesi onaylandı. Birkaç yıl içinde uygulamaya geçilecek” dedi.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

TOKİ Rumeli Hisarı 615 adet HAİT ihalesi 7 gün sonra!

TOKİ İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi 615 Adet HAİT, 2 Adet 53 Üniteli Misafirhane, 20 Adet Komutan Konutu ile Müştemilat İnşaatı ihalesi 7 gün sonra yapılacak.

İstanbul Rumeli Üniversitesi bu yıl açılacak!

Balcı Vakfı tarafından kurulan İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.

Elvin Yapı Malzemeleri Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvin Yapı Malzemeleri Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Camcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Rumeli Caddesi'nde kuruldu.

AAS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AAS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seval Yılmaz tarafından 80 bin TL sermaye ile 2 Mart 'ta Esenler, Mimarsinan Mahallesi, Rumeli Caddesi' nde kuruldu.

Rumeli Hisarı'ndaki tarihi minare restore edildi!

Rumeli Hisarı'nda 15. Yüzyıldan kalan ve restorasyon çalışmaları süren minarenin yanına mescid yapıldı.Tarihi Rumeli Hisarı'nda inşa edilen mescid tepkilere neden oldu.

İstanbul Loft'u Emprada Otelcilik 5 yıldızlı yapacak!

Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. İşletmecilik için görüşmeleri yapacak olan Emprada Otelcilik aynı zamanda Rumeli Yapı'nın da patronu Oktay Dayan'a ait...

Sesa Rumeli Park Evleri Tuzla'da 295 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

3+1'lerden oluşan Sesa Rumeli Park Evleri Tuzla projesinde ev fiyatları 295 bin TL ile 315 bin TL arasında değişiyor. Sesa Rumeli Park Evleri'nde teslimler 14 ay sonra yapılıyor...

Emlak Konut Rumeli Hisarı, Urla ve Gebze değerleme raporları yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Rumeli Hisarı, Urla ve Gebze değerleme raporları yayınlandı...

rumeli yapı Haberi

rumeli yapı


Rumeli Yapı projesi İstanbul Suites Basın Ekspres yolu 2. paralelinde hayata geçiriliyor. 25 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbul Suites projesinde 194 adet rezidans daire bulunuyor.


24 adet ticari ünitenin de yer aldığı İstanbul Suites projesi 2 blok halinde inşa ediliyor. 1+0 ve 1+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı İstanbul Suites projesinde teslimler Ağustos 2013 yılında yapılıyor.



İstanbul Suites projesinde 1+0 daireler 43 metrekare, 1+1 daireler 64 metrekare, 1+1 85 metrekare + 15 ve 30 metrekare teras seçeneği ile tasarlandı.


Rumeli Yapı İstanbul Suites projesinde daireler 211 bin 200 TL'den başlayıp, 811 bin TL'ye kadar değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Açık Adres:Basın Ekspres yolu, Muammer Aksoy Caddesi No:82 Sefaköy/İstanbul

Telefon: 444 77 65 

Fax:0212 698 00...