06 / 05 / 2024

Rumelihisarı görkemli yalı

Rumelihisarı görkemli yalı

Sultan 2. Abdülhamit Han tarafından Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan. Rumelihisarı’ndaki görkemli yalı satışa çıktı. 23 odalı ve 5 salonlu yalı için 550 milyon TL’lik rekor bir fiyat biçildi..

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

O yalı için teklif edilen 929 milyon TL'yi reddetti! İstediği rakam ise dudak uçuklattı!

Ortaköy'ün gözde yalılarından biri olan Mehmet Paşa Yalısı'na bir Türk yatırımcı, 50 milyon Dolar teklif etti. Ancak yalının sahibi Ünal Aysal teklifi kabul etmedi. Aysal'ın Mehmet Paşa Yalısı için istediği rakam ise dudak uçuklattı...

Audi'nin en görkemli modeli Q7'nin fiyatları belli oldu! İşte Audi Q7 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi otomobil markasının en görkemli modeli Q7'nin kasım ayının fiyat listesi belli oldu. SUV araba sevenlerin en çok tercih ettiği Audi Q7 fiyatları merak ediliyor. Peki Audi Q7 fiyatı kaç TL? Audi Q7 fiyatı kaç lira? İşte Audi Q7 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Ünal tarafından kuruldu.

İranlılar gözünü yalılara dikti!

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul sevdaları bitmiyor. Son senelerde Türkiye’deki gayrimenkul alımlarını hızlandıran İranlılar, şimdi de gözlerini yalılara dikti.

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Türkiye'nin ekonomik durumu 2003'e göre daha görkemli!

Japonya'da koalisyon hükümetinin ortağı Komeito Partisinin Genel Başkanı Yamaguchi, 2003 yılına göre Türkiye'nin ekonomik durumunun daha görkemli bir şekilde geliştiğini söyledi.

Tophane Müşiri Zeki Paşa'nın yalısı satışa çıktı!

Sultan 2. Abdülhamit Han tarafından Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan. Rumelihisarı’ndaki görkemli yalı satışa çıktı. 23 odalı ve 5 salonlu yalı için 550 milyon TL’lik rekor bir fiyat biçildi..

Ebru Gündeş yalı davasında beraat etti!

Beykoz Kanlıca'da yer alan yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş hakkında beraat kararı verildi.

Tarihi Kocataş Yalısı otel oluyor!

İstanbul Boğazı’nın en görkemli yapıları arasında yer alan Sarıyer’deki tarihi Kocataş Yalısı otel oluyor.

Rumelihisarı görkemli yalı Haberi

Rumelihisarı görkemli yalı

Dünyanın eşsiz şehri İstanbul'un en benzersiz ve en görkemli yapılarından biri satışa çıktı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; 130 yıl önce Tophane Müşiri Zeki Paşa tarafından Sultan 2. Abdülhamit tarafından inşa ettirilen yalı, yeni sahibini bekliyor. İçerisinde hala Zeki Paşa'nın torunlarının yaşadığı konuşulan barok tarzında yapılan Rumelihisarı'nda bulunan yalı için 550 milyon TL isteniyor. Dört bin metrekarelik bahçesi, yaklaşık 500 metrekarelik kapalı kullanma alanına sahip olan yalıda; 23 oda ve 5 salon yer alıyor.

TALİBİ ÇOK...

Eşsiz Boğaz manzarası bulunan ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün hemen altında yer alan yalıda asansör de mevcut. Yalıya ABD'li ve İngiliz bir şirketin butik otel yapmak içi talip olduğu konuşuluyor. Yalıyı satın almak isteyenler için Ortadoğulu bazı milyarderlerin de olduğu iddia ediliyor.