18 / 05 / 2024

Runı Sl Gayrimenkul adres 

Runı Sl Gayrimenkul adres 

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Irına Nıtescu ve Jose Luıs Ruız Artacho ortaklığında kuruldu.

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Müslüm Şimşek tarafından kuruldu.

Pro Key Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Key Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Alaa Fıslı ve Reem Fıslı ortaklığında kuruldu.

Peker GYO, Peker GYO Spain SL şirketine ait 2 konutu 2.1 milyon Euro'ya satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının tamamı şirkete ait olan Peker GYO Spain SL unvanlı şirkete ait olan 2 konutun satışı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Peker GYO'nun iştiraki Peker GYO Spain SL, İspanya'da 1.4 milyon Euro'ya 2 gayrimenkul aldı! 

Peker GYO'nun İspanya'daki iştirak şirketi Peker GYO Spain SL, İspanya Malaga Marbella'da Urbanisation Oasis Club projesindeki 2 konutu 1 milyon 400 bin Euro'ya satın aldı. 

Tyu Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tyu Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Müslüm Yağız Uluca ve Turan Yıldırım tarafından kuruldu.

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Irına Nıtescu ve Jose Luıs Ruız Artacho ortaklığında kuruldu.

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Müslüm Bakan, İbrahim Tüfekçi, İsmail Tüfekçi, Muhammed Emin Tüfekçi ve Zekeriya Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

Kıbrıslı Yalısı'nın haremlik bölümü ERa için kapılarını araladı!

Kıbrıslı Yalısı; orta kısımdaki Harem Bölümünün kapılarını; ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul için araladı. 

Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Servet Cont, Sertaç Özdemir ve Müslüm Çeçen ortaklığında 10 bin 500 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Müslüm Deveci tecrübelerini REsearch ile aktaracak!

35 yılı aşkın ulusal ve uluslararası tecrübelerini gayrimenkul sektöründe REsearch markasıyla aktaracak Müslüm Deveci, sektörde bilgili, deneyimli ve eğitimli profesyoneller yetiştirerek, sektörün ihtiyaç duyduğu hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Sapa Gayrimenkul kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nden girecek!

Oray Demirel, Müslüm Boynukısa ve Sefa Yıldız ortaklığında kurulan SAPA Gayrimenkul Yatırım kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nden başlıyor. Sapa Gayrimenkul Bağdat Caddesi projesinde detaylar Şubat'ta belli olacak...

Sarp İmar ve İnşa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp İmar ve İnşa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Müslüm Allı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 505 Sokak'ta kuruldu.

Runı Sl Gayrimenkul adres  Haberi

Runı Sl Gayrimenkul adres 

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Irına Nıtescu ve Jose Luıs Ruız Artacho ortaklığında kuruldu.

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek,gayrimenkul danışmanlığı faaliyetlerinde bulunabilir.Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek,başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak faaliyetlerinde bulunabilir. Şirket yurt içi ve yurtdışında tüm tekstil ürünleri, hırdavat malzemeleri, elektrik ve elektronik malzemeleri,gıda ürünleri, medikal ürünler, hediyelik eşya, plastik ürünler, plastik ürünlerin hammaddeleri, kozmetik ve kimyevi ürünler, her türlü inşaat malzemelerinin, bilgisayar malzemeleri,mobilya ve malzemelerinin alım- satım ve ithalat-ihracatı ile mevzuatın...