30 / 04 / 2024

Rupert Murdoch çiftlik evi

Rupert Murdoch çiftlik evi

90 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch, ABD'de çiftlik evi satın aldı. Murdoch, çiftlik evi için 280 milyon dolar ödedi. 

Rupert Murdoch ABD'de çiftlik evi satın aldı!

90 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch, ABD'de çiftlik evi satın aldı. Murdoch, çiftlik evi için 280 milyon dolar ödedi. 

Burak Hakkı Gelibolu'da çiftlik kurdu!

Burak Hakkı doğayla baş başa olmayı tercih etti ve Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde 35 bin metrekarelik bir arsaya çiftlik kurdu.

İşte çiftlik yaşamını seçen ünlüler!

İstanbul’un kalabalığından, trafikten ve yoğun çalışma temposundan sıkılan ünlüler, çiftlik yaşamını tercih etmeye başladılar. Köylerden ev alan ünlüler kendini doğaya vurdu.

Niğde Çiftlik ilçesindeki köy yolları TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

FETÖ, Gülen için Belçika'dan çiftlik evi satın aldı!

Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvaran Gülen'in, yargılanmaktan kaçmak için hazırlık yaptığı ülkelerin başında Belçika geliyor. FETÖ'nün Belçika'da Gülen'in yerleşmesi için bir çiftlik evi bile satın aldığı öğrenildi.

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı!

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı. Adnan Oktar’ın Cemaati’ne ait olan A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda, lüks çiftlik evi tanıtıldı.

Mehmet Akif Alakurt Brezilya’dan çiftlik aldı!

Oyunculuğu bıraktıktığını açıklayan Mehmet Akif Alakurt Brezilya’dan bir çiftlik alıp oraya yerleşti. Kendini çiftlik hayatına adayan Alakurt son olarak Fatih dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Hollanda Rotterdam'a yüzen çiftlik yapılacak!

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde suyun üzerinde yüzen çiftlik projesi hayata geçiriliyor. Beladon şirketi tarafından hayata geçirilen proje 1.200 metrekare büyüklüğünde olacak.

İznik Çiftlik Evleri'nde 356 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

İKO Yapı’nın İznik’in Candarlı köyünde Samanlı dağlarının düzlüklerinde, çam ormanları içerisinde, asırlık palamut ağaçları arasında, hayata geçirdiği İznik Çiftlik Evleri projesinin lansmanı yapıldı.

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Ünlülerinin en şık semtlerde, göz kamaştırıcı malikanelerde yaşadığını sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Dudak uçuklatan paralar kazanan ünlülerin böyle gayrimenkulleri de var ama aralarından bazıları işleri dışında kalan zamanını çiftlik evlerinde geçiriyor.

TOKİ Niğde Çiftlik kura sonucu!

TOKİ Niğde Çiftlik kura sonucu bugün açıklanacak. Toplam 35 adet konutun alt gelir grubu için satışa çıkarıldığı TOKİ Niğde Çiftlik Evleri tipleri 2+1 olarak dizayn edildi.

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları!

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları bugün açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan TOKİ Niğde Çiftlik projesinde toplam 35 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli kura çekilişi!

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli kura çekilişi bugün yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede başvuruları 14 Mart 2016 – 31 Mart 2016 tarihleri arasında yapıldı.

Rupert Murdoch çiftlik evi Haberi

Rupert Murdoch çiftlik evi

ABD’de yaşayan ve dünyanın en büyük medya gruplarından News Corporation’un sahibi olan Rupert Murdoch, büyük bir yatırım yaptı.Milliyet'te yer alan habere göre;  90 yaşındaki milyarder, ABD’de dünyanın en zenginlerinden ünlü Koch ailesinin sahibi olduğu çiftliği 280 milyon dolara satın aldı. ABD’nin kuzeybatısında yer alan Montana eyaletindeki devasa çiftlik evi, geçmişte Amerika’nın ünlü “Vahşi Batı” kovboylarına, son 70 yıldır ise Koch ailesine aitti. Amerikan “Wall Street Journal” gazetesinin haberine göre, medya devi Rupert Murdoch ve eşi Jerry Hall (65) yakın arkadaşları Koch ailesinden satın aldıkları çiftlikte uzun zaman geçirecek.

‘Ayrıcalık’ hissiyatı

Ticari imparatorluğundaki hisselerinin çoğunu sattıktan sonra son olarak 2019 yılında 21. Century Fox şirketini de Disney’e 71 milyar dolara satan Murdoch’un gayrimenkul yatırımlarını genişletmeyi amaçladığı belirtiliyor. 2016’da evlenen Murdoch çiftinin bir...