06 / 05 / 2024

Ruslar marmaristen vazgeçemiyor

Ruslar marmaristen vazgeçemiyor

Zülfikar Soyvural, ilçede geçen yıl 6 Rus aileye gayrimenkul sattığını belirtirken, "Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan iki ülke arasındaki gerilim nedeniyle hiçbir Rus ev veya arazisini satışa çıkarmadı. Burada yaşamaktan da memnunlar" dedi.

Arçelik 8314 Tam Boy Fırın kaç liraya satılıyor? Özellikleri ne? 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşyanın lider markası Arçelik, tüm ürünlerde olduğu gibi ocaklı fırınlarda da iddialı. Siz de klasik tam boy fırınlardan vazgeçemiyor ve kaliteli bir ürüne uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız haberimizi mutlaka okuyun. İşte en ucuz Arçelik Ocaklı Fırın ve fiyat listesi...

Japon devi Mazda, dizelden vazgeçemiyor

Japon otomobil devi Mazda, yeni geliştirdiği dizel motorunu tanıttı. Yeni e-Skyactiv D motoru, düşük yakıt tüketimine rağmen mümkün olan en düşük emisyon seviyesine ulaşmak üzere geliştirildi.

Siz hiç Kanal İstanbul'dan vazgeçtiğimizi duydunuz mu?

Sakarya 70. İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yapan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, "Dikkatli olmak adına bir takım kararlar alıyoruz. Siz hiç Kanal İstanbul projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? O zaman Türkiye iyi yoldadır" dedi...

İtalyanlar, 3. köprüdeki hisselerini satmaktan vazgeçti!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi, 3. köprüde bulunan yüzde 33 hissesini jeopolitik nedenlerle satmaktan vazgeçti.

Tarkan çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Tarkan, 2004’te Öğümce Köyü’nde satın aldığı ve satmayı düşündüğü çiftliği, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yolunda olması sebebi ile değerlenince, satmaktan vazgeçti.

Vatandaşlar konut almaktan vazgeçmiyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut satış verilerini değerlendirdi. Elmas, konu ile ilgili olarak ''Vatandaşımız konut almaktan vazgeçmiyor'' diye konuştu.

Eataly, Bağdat Cadde'sinden vazgeçmiş!

Eatly yöneticileri Bağdat Cadde'sinde 20 milyon TL ciro hedefliyordu. Ancak Eatly ikinci şubeden vazgeçmiş...

Seda Sayan Cihangir'deki otel projesinden vazgeçti!

Dokuz yıl önce Cihangir’de bir apartman satın alan Seda Sayan, otel yapmak istediği mülkün tarihi eser statüsünde olduğunu öğrenince, projeden vazgeçti.

Ruslar evlerini kiraya verip Türkiye'ye gelecek!

2018 Dünya Kupası, Rusya'da oynanacak. Maçlar 14 Haziran'da başlayacak. Kalabalıkta kalmak istemeyen Ruslar ise evlerini kiraya verip Türkiye'ye gelecek...

Yüksek faiz vatandaşı konut alımından vazgeçiriyor!

Son dönemde gayrimenkul sektöründe en çok konuşulan konu olan yüksek faiz, vatandaşı konut alımından vazgeçiriyor..

Vatandaşlar konut almaktan vazgeçmiyor!

Konut satış istatistiklerini değerlendiren KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Vatandaşlarımız konut almaktan vazgeçmiyor" dedi. 

Akıllı binalar vazgeçilmez oldu!

Orge Enerji Elektrik’in CEO’su Nevhan Gündüz, akıllı evlerin bilinenin aksine maliyeti artırmadığını hatta tasarruf sağladığını belirterek “Müteahhitler demir-çimentodan vazgeçemiyorsa artık akıllı evlerden de vazgeçme şansı yok” dedi.

Ruslar Türklerle ev yarışında!

Avrupa ülkeleri arasında Türkiye, ABD’nin ünlü Miami kentine yatırımda birinci sırada bulunuyor. Miami’den çoğunlukla mortgage ile ev alan Türkleri, Ruslar izliyor.

Ruslar marmaristen vazgeçemiyor Haberi

Ruslar marmaristen vazgeçemiyor

Marmaris'te Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, ilçede geçen yıl 6 Rus aileye gayrimenkul sattığını belirtirken, "Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan iki ülke arasındaki gerilim nedeniyle hiçbir Rus ev veya arazisini satışa çıkarmadı. Burada yaşamaktan da memnunlar" dedi.


Marmaris'in yatırım yapmak isteyen yabancı turistler tarafından her zaman tercih edildiğini ifade eden Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, ilçedeki gayrimenkul alım satımını hiçbir şeyin engelleyemeyeceğini öne sürdü. Antalya'dan bıkan Ruslar'ın Marmaris'e yöneldiğini öne süren Zülfikar Soyvural, şöyle konuştu:

"Marina ve koylardaki yat sahibi yabancı turistlere Marmaris'te yer satıyorum. Marmaris Akdeniz'de en büyük marinalara sahip önemli bir yer. Rus yatçılar hem kendilerine ve hem de akrabalarına buralardan oteller ve evler satın alarak büyük yatırımlar yaptı. Bir yılda 6 Rus aileye gayrimenkul sattım. Rus uçağının düşürülmesiyle...