01 / 05 / 2024

rusya olimpiyat tesisi

rusya olimpiyat tesisi

2014 Kış Olimpiyatları Rusy'nın Soçi şehrinde gerçekleşecek. Olimpiyatlar için 37 milyar dolarlık tesisin inşaatı tamamlandı...

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Gemont Rusya, Rusya’da kimya tesisi inşa edecek!

Türk kökenli uluslararası inşaat şirketi Gemont Rusya, Rusya’nın Nizhnekamsk şehrinde kimya tesisi inşa edecek. Proje 2022 yılında tamamlanacak...

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Rönesans Endüstri, Rusya'da LNG Tesisi Projesi'ni inşa edecek!

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

Rusya krizi Türkiye'deki otelleri radikal önlemlere yönlendiriyor!

Bunlar arasında otel kontenjanlarının bir bölümünü kapatmak veya tesisi hiç açmamak da var Antalya turizminde yüzde 30 payı olan Rusya'yla yaşanan kriz, Antalya'da turizm sektörünü farklı ve radikal önlemler almaya itiyor.

Rusya'da olimpiyat için tahsis edilen daireler tanınmaz halde!

51 milyar dolarla, tarihin en pahalı olimpiyatlarını düzenleyen Rusya'da, oyunların üzerinden sadece 1.5 yıl geçti. Yerler alkol şişeleri ve sigara izmaritlerinden geçilmiyor.

GAMA ve Rönesans Rusya'ya LNG tesisi kuracak!

GAMA Endüstri Tesisleri, Rönesans Endüstri Tesisleri'yle birlikte Rusya'nın kutup bölgesinde Sıvılaştırılmış Doğal Gaz (LNG) tesisi kuracak.

Arçelik Tayland'a üretim tesisi kuruyor!

Arçelik Tayland'a üretim tesisi kuruyor. Beko Tayland Fabrikası, Arçelik A.Ş.’nin Romanya, Rusya, Çin ve Güney Afrika’dan sonra, yurt dışında 7., toplamdaki ise 15. üretim tesisi olacak.

VitrA ve Artema Rusya'da buluşuyor!

Mayısta Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, " Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz " dedi...

VitrA ve Artema Rusya'da buluşacak!

Mayıs ayında Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, "Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Şişecam’ın Rusya’daki yeni cam ev eşyası tesisi faaliyete geçti!

Şişecam’ın Rusya’daki yeni cam ev eşyası tesisi faaliyete geçti. Global cam sektörünün önde gelen oyuncularından Şişecam Topluluğu, Rusya’da 86 milyon dolar tutarında yatırımla kurulan yeni cam ev eşyası tesisini devreye aldı.

Rusya, Türkiye'de doğalgaz depolama tesis yapımı için teklif sunacak!

Oslo temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rusya’nın Türkiye’deki bazı doğalgaz santrallerine talip olabileceğini ve doğalgaz depolama tesisi yapımı için teklif sunmayı planladığını söyledi.

Uğur Erdener, Uluslararası Olimpiyat Komitesi yönetimine giren ilk Türk spor adamı oldu!

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, Uluslararası Olimpiyat Komitesi' nin ( IOC ) Rusya'nın Soçi kentinde yapılan genel kurulunda yönetim kuruluna seçildi...

rusya olimpiyat tesisi Haberi

rusya olimpiyat tesisi
2014 Kış Olimpiyatları'na Rusya ev sahipliği yapacak. Olimpiyatlar kapsamında Rusya'nın Soçi şehrinde olimpiyat tesisleri inşatları tamamlandı. Rusya'nın olimpiyatlara katılacağı 5 yıl önce belirlendi ve Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin bu iş için 20 milyar dolar ayırdı. Yapılan tesisler için 37 milyar dolar harcandı. Rusya'daki tüm inşaatların tamamlanması sonra maliyetin 50 milyar doların üzerine çıkması...