09 / 05 / 2024

rusya Şişecam projesi

rusya Şişecam projesi

Şişecam’ın Rusya’daki yeni cam ev eşyası tesisi faaliyete geçti. Global cam sektörünün önde gelen oyuncularından Şişecam Topluluğu, Rusya’da 86 milyon dolar tutarında yatırımla kurulan yeni cam ev eşyası tesisini devreye aldı.

Türkiye’de kurulacak doğal gaz merkezi Rusya için hayati öneme sahip!

Türkiye’de kurulması öngörülen doğal gaz merkezi, Rusya tarafından Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatında son derece önemli alternatif güzergah yaratacak cazip ve gerçekçi bir proje olarak görülüyor.

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi'ne 5 milyondan fazla geçerli başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi ile ilgili olarak yaptğı açıklamada geçerli başvuru sayısının 5 milyon 135 bin 324 olduğunu söyleyerek, projeye en çok gençlerin başvurduğunu ve 2 milyon 30 bin 277 gencin başvurusu olduğunu söyledi.

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

TOKİ İlk İşyerim projesi başvuruları ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilecek?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi bugün açıklandı. İlk Evim ve İlk İşyerim projesi kapsamında 50 bin iş yeri yapılacağı açıklandı. Herkes merakla bu kampanyadan kimlerin yararlanacağını ve başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte İlk İşyerim Projesi detayları…

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

rusya Şişecam projesi Haberi

rusya Şişecam projesi

Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, yeni yatırıma ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Paşabahçe markamızın Rusya’da her yıl artan bilinirliği ve ürünlerimize yönelik ilgi, doğru adımlar attığımızın en büyük göstergesidir” dedi.


Cam ev eşyası alanında Türkiye’nin yanı sıra Rusya ve Bulgaristan’da da üretim gerçekleştiren ve global cam ev eşyası pazarında yüzde 12 paya sahip olan Şişecam Topluluğu, Rusya’daki üçüncü fırınını devreye aldı. Şişecam Topluluğu’nun, Türkiye’den sonra en geniş faaliyete sahip olduğu ve ikinci ana pazarı olarak gördüğü Rusya’da Nijniy Novgorod bölgesinde 86 milyon dolar tutarında yatırımla kurulan yeni tesis, 210 ton/gün kapasite ile otomatik cam ev eşyası üretimi gerçekleştirecek.


Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, yeni yatırıma ilişkin olarak yaptığı...