04 / 05 / 2024

RW Elfi Gayrimenkul kuruluş yıldönümü

RW Elfi Gayrimenkul kuruluş yıldönümü

Gayrimenkul sektörünün Bursa'daki lokomotif firmalarından Realty World Elfi Gayrimenkul, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı...

Ev almak için doğru zaman mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından konut fiyatları düşer mi sorusunun cevabını merak ediyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını ifade etti.

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

RW Elfi Gayrimenkul 4. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Gayrimenkul sektörünün Bursa'daki lokomotif firmalarından Realty World Elfi Gayrimenkul, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı...

Krediyle gayrimenkul alımı azaldı!

Kredi kullanarak gayrimenkul alımının çok azaldığını belirten Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, elinde parası olanların ise yatırım için mevduata değil, gayrimenkule yöneldiğini ifade etti.

Konut satışlarında ivme kaybı yok!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, konut satışlarının, kentsel dönüşüm ve nüfus artışıyla birlikte bir ivme kaybetmeyeceğini açıkladı.

Bursa'da gayrimenkul fiyatları yükseliyor!

Konut alacakların acele etmesi gereken bir dönem olduğunu vurgulayan Realty World Elfi Gayrimenkul brokerı Özkan Aydemir, Bursa’nın gelecek vadeden bir şehir olduğu söyledi.

Türkiye’de 7 milyon yapı risk altında!

Realty World Elfi Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Danışmanı Serkut İsafça yaptığı açıklamada Türkiye'de 7 milyon yapının risk altında olduğunu belirtti.

Gayrimenkul almak için elinizi çabuk tutun!

Realty World Elfi Gayrimenkul brokerı Özkan Aydemir, inşaat malzemeleri ve konutlardaki KDV oranının indirilmesinin Türkiye’nin ekonomisine artı olarak yansıyacağını söyledi. Aydemir gayrimenkul almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi.

Konut sektörünün yükselişi 2017'de devam edecek!

Realty World Elfi Gayrimenkul brokerı Özkan Aydemir, tüm olumsuz koşullara rağmen 2015 ve 2016 yıllarında ülke ekonomisine adete nefes aldıran konut sektörü yükselişini 2017'de sürdüreceğini söyledi.

Elfi Gayrimenkul Balıkesir'de açıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Elfi Gayrimenkul'ün Balıkesir şubesi hizmete girdi. Elfi Gayrimenkul, konut projeleri ve gayrimenkul yatırımı konusundaki uzman ekibiyle birçok yeniliğe imza atmayı hedefliyor.

Kentsel dönüşümle 20 milyon bina yenilenecek!

İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin en büyük sektörleri arasında yer aldığını ifade eden Realty World Elfi gayrimenkul brokeri Özkan Aydemir, önümüzdeki 20 yıla 20 milyona yakın binanın yenileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

RW Elfi Gayrimenkul kuruluş yıldönümü Haberi

RW Elfi Gayrimenkul kuruluş yıldönümü

Gayrimenkul sektörünün Bursa’daki lokomotif firmalarından Realty World Elfi Gayrimenkul, 4. yaşına girdi. Firma, 4. yıldönümünü muhteşem bir gece ile kutladı. 

Yola 6 kişilik bir ekip ile çıkan RW Elfi Gayrimenkul, 4 yıl içerisinde Bursa ve Balıkesir büroları ile 65 kişilik dev bir kadroya ulaştı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Crown Plaza’da gerçekleştirilen kutlamaya, RW Genel Müdürü Sinan Şerifoğlu ve çalışanlar katılım gösterdi. Şerifoğlu’nun RW Elfi Gayrimenkul’un başarılarından dolayı şirket kurucusu Özkan Aydemir’e teşekkür plaketi verdiği gecede, başarılı danışmanlar da ödüllendirildi.

Sinan Şerifoğlu, “Realty World Elfi ekibiyle güzel işler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Türkiye geneline yayılan başarısına katkıda bulunmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bursa ve Balıkesir’de yakaladıkları bu başarıyı diğer şehirlere de taşımalarını bekliyoruz. Bir diğer önemli nokta da Elfi’de gençlerin önünü açtılar, en...