14 / 05 / 2024

S² amacı

S² amacı

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales)’i görücüye çıkarttı.

Tapu şerhi süresi ne kadar?

Tapu üzerinde mal sahibinin haklarını kısıtlama amacı ile belirtme yapılması için tapuya şerh konulabiliyor. Şerh şahsi hakkın sona ermesi veya şerh süresinin dolmuş olması halinde ortadan kalkıyor. Peki, tapu şerhi süresi ne kadar?

Sümele Manastırı'na restorasyon yapılacak!

Yanlış yapılan restorasyonun düzeltilmesi amacıyla Trabzon'un Sümela Manastırı bir yıl turizme kapatılacak Sümela Manastırı'nda 1991'de başlayan restorasyon çalışmalarında, 14 yılda tam altı firma değişti.

Sümela Manastırı bir yıllığına kapatılacak!

Yanlış yapılan restorasyonun düzeltilmesi ve dağ yamacından kaya düşme tehlikesinin ortadan kaldırılması amacıyla Trabzon'un dünyaca ünlü Sümela Manastırı bir yıl turizme kapatılacak.

18.madde uygulaması dava açma süresi!

İmar parsellerini oluşturmak amacıyla İmar Kanununun 18. maddesine dayanılarak hazırlanan haritalara parselasyon haritaları deniyor. Parselasyon işlemine itiraz edilebiliyor. İşte, 18.madde uygulaması dava açma süresi!

Vakıf GYO esas sözleşmesinde değişiklik yapıyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirketimiz Esas Sözleşmesi'nde değişiklik yapılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

İlçelere doğalgaz götürülmesinde başvuru süresi uzatıldı!

Doğalgazın ülke genelinde yaygınlaştırılması hedefi doğrultusunda, mevcut dağıtım bölgelerinin lisans kapsamı dışında kalan ve ilçelere doğalgaz ulaştırılmasını sağlamak amacıyla isteklilere verilen abone bedelini ödeme süresi Kasım 2015'e kadar uzatıldı.

Aydın Bozdoğan'da asfalt çalışmaları sürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, modern yollar ve kaliteli sürüş sağlamak amacıyla Bozdoğan ilçesinin dört bir yanında asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Merkezi sistem ısıtma pay ölçer zorunluluğu!

Ortak ısınma sistemlerinin yakıt masraflarını adaletli dağıtma amacı taşıyan ısı ölçer sisteme ısı pay ölçer sistemi deniyor. Peki, merkezi ısıtma sistemi kullanmak zorunlu mu? İşte, merkezi sistem ısıtma pay ölçer zorunluluğu!

Merkezi ısıtma nedir?

Apartmanlarda kullanılan ortak ısınma sistemlerinin yakıt masraflarını adaletli dağıtma amacı taşıyan ısı ölçer sisteme ısı pay ölçer sistemi deniyor. Peki, merkezi ısıtma nedir?

KOMÜT: Amacımız kolay ev sahibi yapmak!

Düzenledikleri basın toplantısında sıkıntılarını dile getiren KOMUT Genel Sekreteri Şaban Topal, "KOMÜT olarak amacımız; vatandaşları kolay ev sahibi yapmak" ifadelerini kullandı.

Ütopya Turizm İnşaat sözleşme değişikliği için SPK'ya başvuru yaptı!

Ütopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret şirketin Esas Sözleşmesi' nin 6.Maddesinde yapılacak tadiller ile ilgili uygunluk görüşü alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Konya-Akşehir arası raybüs seferleri başladı!

Konya’daki Yüksek Hızlı Tren ile koordineli olarak çalışacak, Akşehir ve diğer ilçelerdeki vatandaşları Yüksek Hızlı Tren imkanından faydalandırmak amacıyla başlatılan Akşehir-Konya arasındaki Raybüs seferleri başladı.

Metrobüs yolu yenileme çalışması 90 gün sürecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Metrobüs hattında seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması amacıyla başlatılan asfalt yenileme çalışmalarına devam ediliyor.

S² amacı Haberi

S² amacı

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales)’i görücüye çıkarttı. S² programı sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor. Satış görüşmeleri interaktifleşirken, öncesinde hazırlanan sorular ve sosyal medya entegrasyonu ile müşteri profili belirleniyor, kişiye en uygun müşteri temsilcisi seçilerek satış görüşmeleri başlıyor.


Müşterinin istediği ev tipi programa girilerek makete entegreli sistemden filtrelenen uygun daireler görülebiliyor. Konu ile ilgili konuşan Burak Yangın; “Patent başvurusunu yaptığımız özel bir sistemle donatılan makette müşterinin isteklerine uygun evler ışıklandırılıyor. Fiber optik kablolarla ışığı maket içerisine ileten sistem sayesinde ışık sistemi uzun süre sorunsuz çalışıyor. Bu sayede mevcut maketlere de sistem kurulabiliyor. Modern...