29 / 04 / 2024

S Yapı Beylikdüzü Sultan Evleri

S Yapı Beylikdüzü Sultan Evleri

Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği S Yapı Beylikdüzü Sultan Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlıyor, 385 bin liraya kadar ulaşıyor...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

Beylikdüzü'ne yeni spor tesisi!

Uzun süredir Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Yüzme Kulübü, Beylikdüzü Belediyesi sayesinde yeni bir tesise kavuştu.

Beylikdüzü Belediyesi 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2017’nin ilk meclis toplantısı yapıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan Ocak Ayı Belediye Meclisi 1. Oturumu tüm şehitler için saygı duruşu ile başladı.

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Beylikdüzü'ndeki kiosk yapı mimarlara ödül getirdi!

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi.

Asmalı Hayat Dekar Yapı Beylikdüzü fiyat!

Asmalı Hayat Dekar Yapı Beylikdüzü fiyat listesi 788 bin 810 TL'den başlıyor. Dekar Asmalı Hayat Evleri projesinde teslimler bu yıl kasım ayı içerisinde yapılıyor...

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığı’nda toplanan mecliste gündem Maddelerine geçilmeden önce AK Parti Grubundan 5 sözlü önerge meclise sunuldu.

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım!

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Dekar Yapı Beylikdüzü iletişim!

Dekar Yapı Beylikdüzü iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 850 54 00 olarak belirlendi. Toplam 78 dönüm arazi üzerinde yükselen proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilecek.

S Yapı Beylikdüzü Sultan Evleri Haberi

S Yapı Beylikdüzü Sultan Evleri

S Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen Sultan Konutları projesinde toplam 158 adet daire bulunuyor. Proje 14 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. 


S Yapı Beylikdüzü Sultan Evleri'nde bulunan 78 metrekare standart 1+1 daireler 160 bin TL ile 172 bin TL, 95 metrekare teras bahçeli 1+1 daireler 220 bin TL ile 225 bin TL, 118 metrekare larc 1+1 daireler 246 bin TL ile 252 bin TL, 118 metrekare ile 125 metrekare 2+1 daireler 195 bin TL ile 261 bin TL, 186 metrekare ile 189 metrekare 3+1 daireler 295 bin TL ile 385 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Sultan Konutları projesinde yer alan hizmetler arasında resepsiyon hizmeti, 7/24 kapalı devre kamera kayıt sistemi, INTERCOM sistemi, özel kart sistemli kapalı,...