26 / 07 / 2024

sabah agzetesi satış

sabah agzetesi satış

TMSF, Sabah ve ATV'ye ilişkin haberle ilgili Turkuvaz Grubu'nun bahse konu medya varlığını 3. şahıslara satışının kurumun görev ve yetki alanına girmediğinden izin alınması veya onay vermesinin söz konusu olmadığını bildirdi...

1 euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 10 Temmuz Pazartesi euro/TL alış satış fiyatı

Dolar/TL bu sabah 26.17 TL ile tarihi zirvesine yakın seyrederken euro/TL kurunun ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki 1 euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 10 Temmuz Pazartesi euro/TL alış satış fiyatı.

BİM'den çılgınca beklenen 18 Nisan Salı müjdesi! BİM'e 45 TL'ye Vegan dondurma geldi! Sabah kapıda kuyruk olacak!

Özellikle vegan beslenen müşteriler için müjdeli bir haber var: BİM Market, kataloğunda vegan dondurma satışına başlayacak! Bu haber müşteriler arasında büyük bir ilgi uyandırdı ve 18 Nisan Salı günü sabah saatlerinde BİM Market önünde uzun kuyruklar oluşması bekleniyor.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Konut satışlarında çifte rekor geldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2021'e ilişkin konut satış istatistiklerini bu sabah resmen açıkladı. Akyapı kurucu ortağı Hüseyin Dinçel açıklanan rakamlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Coşkun Sabah: Krizde kiralarımdan feragat ettim! 

Coşkun Sabah, koronavirüs krizinde kiralarından vazgeçtiğini açıkladı. Sabah, 40 senedir 10'dan fazla gayrimenkul satın aldığını söyleyerek, "Gerekirse birini satar geçinirim" dedi...

Nef’ten Almanya’da 12 milyonluk satış!

NEF, SABAH gazetesinin Berlin'de düzenlediği roadshow'da 12 milyon liralık satış yaptı.Nef Ataköy, Nef Bahçelievler ve Nef Çekmeköy projelerinden konut satışı gerçekleştirildi.

Altan Elmas: 16 Temmuz'da satış ofislerimizi açtık!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Altan Elmas, 15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimini ve sonraki süreci anlattı. Elmas, ''16 Temmuz Cumartesi günü sabah tüm satış ofislerimizi ve mağazalarımız açıldı. İşin başına geçip ekonomik darbeye fırsat vermedik” diye konuştu.

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Bulvar Rezidans'ta daire satışları 1 saatte tamamlandı!

Ön talep döneminde 1000'in üzerinde talep toplayan Bulvar Rezidans projesi bu sabah ön satışlarına başladı. 165 daireden oluşan projede ön satışlar 1 saat içinde tamamlandı.

Yıl sonunda satılan toplam konut sayısı 1 milyonu geçecek!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre; Türkiye ekonomisinin amiral gemisi inşaat sektörü, algı operasyonuna rağmen yılı rekorlarla kapatıyor: Satış 1 milyon 150 bin konut....

Nihat Özdemir: Sabah ve ATV’yi satın almadım!

İşadamı Nihat Özdemir, Sabah-ATV satışıyla ilgili hakkında çıkan ses kayıtlarına yanıt verdi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, dün sabah FOX TV’deki Çalar Saat programında işadamı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmeyi anlattı...

Sabah ve ATV'nin satışı, Rekabet Kurumu onayından geçince kamuoyu ile paylaşıldı!

WSJ Türkiye'ye göre Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni sahibi, Kalyon Inşaat'ın sahiplerine ait olan Zirve Holding AŞ oldu. Sektörde uzun zamandır beklenen bu satış, Rekabet Kurumu onayından da geçince kamuoyu satış konusunda haberdar oldu.

Kalyon İnşaat Sabah ve ATV'yi aldı!

Sabah Gazetesi ile ATV'nin uzun süredir konuşulan satış haberleri bugün gerçek oldu. Medya grubunun yeni sahibi adını alt yapı projeleri ile duyuran Kalyon İnşaat oldu...

sabah agzetesi satış Haberi

sabah agzetesi satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bir gazetenin "Sabah ve ATV'ye TMSF yolu göründü" başlıklı haberine ilişkin, Turkuvaz Grubu'nun bahse konu medya varlığını üçüncü şahıslara satışının kurumun görev ve yetki alanına girmediğinden izin alınması veya onay vermesinin söz konusu olmadığını bildirdi.


TMSF'nin yaptığı açıklamada, Yurt Gazetesi'nin dün "Sabah ve ATV'ye TMSF yolu göründü" başlıklı haberinde Zirve Holding'in mal varlıklarına tedbir konulmasından sonra Sabah ve ATV'nin alacaklılarının Zirve Holding'in iflasını istemeleri durumunda bu kuruluşların yeniden TMSF'ye devredileceğini iddia ettiği belirtildi.


Açıklamada, Kurumun 5 Aralık 2007 tarihinde gerçekleştirilen ihale neticesinde ATV-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 1 milyar 100 milyon dolar bedelle Turkuvaz Radyo ve Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık AŞ'ye ihale ettiği hatırlatılan açıklamada, şunlara yer verildi:


"İhale, RTÜK ve Rekabet Kurulu'ndan alınan izinler akabinde Fon...