29 / 04 / 2024

sabahattin birdal

sabahattin birdal

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Kazım Şimşek seçildi.

Halk GYO ücretlendirme komitesini kurdu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, ücretlendirme komitesi oluşturarak komite başkanlığına Yüksel Görgeç'i, komite üyeliğine ise Sabahattin Birdal'ı getirdi. Halk GYO'nun Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama aşağıda...

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar kime ait?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Cumhurbaşkanı eski danışmanı Sabahattin İsmail, Kıbrıs'ta yabancılara satılan toprakların kime ait olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. İsmail, "Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacak" dedi.

Sabahattin Birdal kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sabahattin Birdal kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda üst düzey yönetici olarak çalıştı? Körfez GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Sabahattin Köseoğlu tarafından kuruldu.

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Dursun Ali Çelik ve Sabahattin Çelik ortaklığında kuruldu.

Promod Turizm Ve Konaklama İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Promod Turizm Ve Konaklama İşlemleri Limited Şirketi Fatih'te Birdal Şaka ve İsmail Erdal ortaklığında kuruldu.

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Bentürk ve Serdal Birdal ortaklığında kuruldu.

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 06.10.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Es Güney İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Güney İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Kaçmaz ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

sabahattin birdal Haberi

sabahattin birdal

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Kazım Şimşek seçildi. 


Açıklama:

Yönetim Kurululumuzun 27 Nisan 2016 tarihli toplantısında;


Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev bölümü sonucu; Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sn. Sabahattin BİRDAL'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Sn.Kazım ŞİMŞEK'in seçilmelerine ve kendilerine 1. Derece imza yetkisi verilmesine karar verilmiştir.


Sabahattin Birdal kimdir?


Kazım Şimşek...