29 / 04 / 2024

Sabahattin Emir mimarlık

Sabahattin Emir mimarlık

Mimar Sabahattin Emir kimdir? Mimar Sabahattin Emir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Sabahattin Emir, Yasemin Arpaç ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i ne zaman kurdu?

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Lutfi ve Zeyd Lutfi ortaklığında kuruldu.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Tarık Emir Çelik tarafından kuruldu.

Oikos İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oikos İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Moran tarafından kuruldu.

Özbeyler Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbeyler Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Özbey tarafından kuruldu.

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Ertuğrul ve Gözde Çiçekverdi ortaklığında kuruldu.

Artvizyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Artvizyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Agah Zengin tarafından kuruldu.

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Hasoğlu tarafından kuruldu.

2em2 Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2em2 Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Efe Yıkılmaz ve Emir Kasaboğlu ortaklığında kuruldu.

Emir Arkayın İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Emir Arkayın İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Emir Arkayın tarafından kuruldu. 

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Karayılan tarafından kuruldu. 

Sabahattin Emir mimarlık Haberi

Sabahattin Emir mimarlık

Sabahattin Emir kimdir?

Sabahattin Emir, 1992 yılında Mimar Sinan Üniversitesi İç Mimarlık ana sanat dalından mezun oldu. 


Yüksek lisansını 1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde tamamladı. 2004 yılında Yasemin Arpaç ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i kurdu.


Ofist Mimarlık

2004 yılında iç mimar ve tasarımcı, Yasemin Arpaç ve Sebahattin Emir tarafından İstanbul'da Pera'da kuruldu. 


Projelere içinde bulundukları zaman ve mekanlara ait çözümler üretmek amacında olan Ofist konut, showroom, mağaza, fuar standı, cafe, restoran, bar, sinema, otel, ofis projeleri ve ürün tasarımları gibi farklı sektörlerden çeşitli projeler üzerinde çalılıyor.


Ofist’in, 2005 Interior Design Turkey yarışmasında, biri Sosyal Aktivite Mekanları, diğeri Alışveriş Mekanları kategorileri olmak üzere iki ayrı projesi ile birincilik ve ikincilik ödülleri bulunuyor.


Ofist, Mart 2013’ten beri, çalışmalarını Karaköy civarında yeni taşınmış olduğu ofisinde sürdürüyor. 


Kumbaraci...