15 / 05 / 2024

Şaban Çabuk afyon

Şaban Çabuk afyon

Afyon İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk kimdir? Şaban Çabuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Çabuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şaban Çabuk...

Afyon İhsaniye'ye yeni belediye binası yapılacak!

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ilçeye yakışır bir Belediye Hizmet Binası’nın inşaatı için hazırlıklara başladıklarını belirtti. Başkan Çabuk belediye binasının yakın zamanda ihaleye çıkacağını söyledi.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

Afyon'un 2030 çevre düzeni planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

Afyon'un Akıllı Kent Çevre Düzeni Planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

Afyon Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi tamamlanıyor!

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 30 bin metrekare kapalı alana sahip “180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi ile Radyasyon Nükleer Tıp Ünitesi”nin ihale tamamlanma süreci devam ediyor.

Başbakan Davutoğlu'ndan Afyon'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Afyon il kongresinde konuştu. Afyon'a hızlı tren müjdesini verdi. Davutoğlu "2017 yılında Ankara'ya, 2019 yılında İzmir'e hızlı trenle gideceksiniz. Bunun adı "İstiklal Treni" olsun" dedi

Melih Gökçek: Termalde Afyon'u geride bırakacağız!

Termal turizm konusunda iş adamlarını yatırım için beklediklerini kaydeden Melih Gökçek, gerekli yatırım yapılırsa termal otelcilikte Türkiye 'nin lideri olan Afyon'un geride bırakılabileceğini ifade etti.

Afyon Çimento şirket yetkililerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi A.Ş. yönetimde söz sahibi olan şirket yetkililerini yayınladı.

Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi Afyon'da tanıtıldı!

Armutlu Belediyesi'nin hazırladığı Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi (ARJESS) Afyon'da düzenlenen seminerde tanıtıldı. Jeoloji Mühendisi Serkan Cebeci, 150 Milyonluk Yatırım Gelecek ARJESS Projesi'nin sonuçlarına değindi.

Sur Yapı Vitrin: Elinizi çabuk tutun, evinizi çabuk alın!

Sur Yapı Vitrin Konutları 'nda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Satışları devam eden proje "Sur Yapı Vitrin: Elinizi çabuk tutun, evinizi çabuk alın" sloganı ile tanıtılıyor.

Şaban Çabuk kimdir?

Afyon İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk kimdir? Şaban Çabuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Çabuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şaban Çabuk...

Afyon Çimento kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kampüsü jeotermalle ısınacak!

Afyon Kocatepe Üniversitesi ( AKÜ ), Ahmet Necdet Kampüsü 'nde ( ANS )yüzde 20 daha enerji tasarrufu sağlayacak jeotermal enerjiyle ısıtma projesinin altyapı çalışmaları başladı.

Şaban Çabuk afyon Haberi

Şaban Çabuk afyon

Şaban Çabuk kimdir?

Şaban Çabuk, 1970 yılında İhsaniye’de doğdu. İlk ve ortaokulu Eskişehir’de tamamlayan Çabuk, Bursa Ziraat Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra, yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi, Tarım Önlisans Bölümünde tamamlandı.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gümüşhane Kelkit İlçe Müdürlüğü’nde 1988 yılında memuriyet hayatına adım atan Şaban Çabuk, Kelkit’te yürütülen birçok tarımsal projede aktif olarak görev aldı.


Şaban Çabuk, memuriyet görevinin yanı sıra Kelkit Kaymakamlığı’nın yürüttüğü hayvancılık, kavakçılık, ağaçlandırma, sulama, yem ve süt tesisleri gibi büyük projelerde önemli görevler üstlendi.


Kelkit’te görev yaptığı sıralarda sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem veren Şaban Çabuk, 1992 yılı kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kelkit Şubesi’nde 1997 yılına kadar yönetici olarak görev yaptı.


Şaban Çabuk, Sivas’ta başlayan vatani görevini Kıbrıs’ta tamamladı


Şaban Çabuk, doğup...