11 / 05 / 2024

Şaban Kayıkçı

Şaban Kayıkçı

Monet Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şaban Kayıkçı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

İmar yasasına takılanlar 'Yapı kayıt mağduriyeti bitsin' diyor! İşte hükümetten beklentiler! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, yapı kayıt mağduriyeti ile ilgili hükümetten talep edilenleri tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları konuya ilişkin neler diyor? İşte mağdurların yorumları...

Fed'den gayrimenkul sıkıntıları ve yükselen faiz oranları nedeniyle olası banka kayıpları için uyarı!

Federal Rezerv, Perşembe günü yayınlamış olduğu altı aylık denetim raporuna göre, ticari gayrimenkul sektöründe yaşanan baskılar ve artan faiz oranları sebebiyle bankalardaki potansiyel kayıplar konusu ile ilgili uyarı yaptı.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Buzluk termos 300 TL, termo izolasyonlu çanta 135 TL,kayık tabak 27,50 TL...

BİM’in 20 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; buzluk termos 300 TL’ye, termo izolasyonlu çanta 135 TL’ye, kayık tabak 27,50 TL’ye düştü. İşte BİM 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

Bir yerin kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? Tapu kayıtları herkese açık mı?

Tapu bilgileri her vatandaşın merakla araştırdığı konulardan biridir. Özellikle tapu kayıtlarına erişim noktasında çok soru gelmektedir. Peki “Tapu kayıtları herkese açık mı?” İşte detaylar!

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

Whatsapp’ta pek çok kullanıcının çok beğeneceği bir özellik geliyor.  Popüler sosyal medya platformunun getireceği yeni özellik ile artık telefonda numarası kayıtlı olmayan kişilerin de profil resmi görüntülenebilecek.

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

Doları bilen adam Remzi Özdemir'den korkutan açıklama! Adım adım kur krizi geliyor! Büyük kayıp olacak

Doları bilen, ünlü ekonomist Remzi Özdemir'den korkutan dolar açıklaması geldi. ''Türkiye kur krizine doğru sürüklenecek'' diyen Özdemir, büyük kayıpların olacağına dikkat çekti. Ayrıntılar haberimizde...

4 trilyon dolarlık kayıp korkusu

IMF küresel ekonomide 2026 yılına kadar 4 trilyon dolarlık bir kayıp yaşanabileceğini açıkladı. IMF ile Dünya Bankası'nın yıllık toplantısı önümüzdeki hafta içinde gerçekleşecek.

Şaban Kayıkçı Haberi

Şaban Kayıkçı
Monet Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şaban Kayıkçı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Monet Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL YATIRIM -Her türlü gayrimenkul almak, satmak yatırım ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 2...