03 / 05 / 2024

Şaban Şafak biyografi

Şaban Şafak biyografi

Mimar Şaban Şafak kimdir? Şaban Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şaban Şafak...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Demkarlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demkarlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Demir, Engin Demir, Mehmet Ali Kartal, Şaban Kartal ve Şafak Kartal ortaklığında kuruldu.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Çankırı Şabanözü’ne TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Şabanözü projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Şabanözü 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Şaban Şafak biyografi Haberi

Şaban Şafak biyografi

Şaban Şafak kimdir?

Şaban Şafak, 1979 yılında Keşan’da doğdu. İlköğrenimini Tekirdağ /Malkara /Şahin köyünde tamamladıktan sonra liseyi Kırklareli 60.yıl sağlık meslek lisesinde bitirdi ve Uludağ Üniversitesi Gıda teknolojisi bölümüne girdi, 1999 yılında buradan mezun oldu. 


2001 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi içmimarlık bölümüne girdi, 2006 yılında buradan mezun oldu. 1999 – 2006 yılları arasında çeşitli alanlarda mekan ve mobilya tasarımları yaptı. 


2006 yılında Mimar Ömer Kamil Arslan ile birlikte Eskişehir 'de Ka Mimarlığı kurdu.


İletişim bilgileri:

Adres : Cumhuriye Mah. Cengiz Topel Cad.

No: 48 Kat: 2 Daire: 4

Eskişehir / Türkiye

Tel : 0 (222) 230 81 88

Fax : 0 (222) 230 80 83

Gsm :0 (532) 694 26 69

E-Mail :[email protected]


Ömer Kamil Arslan...