03 / 05 / 2024

Şaban Şafak kamimarlık

Şaban Şafak kamimarlık

Mimar Şaban Şafak kimdir? Şaban Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şaban Şafak...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

2024'te lüks lojmanda oturanlar 975 TL kira ödeyecek!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ahmet Ünlü, 2024'te lüks lojmanda oturanların 975 TL kira ödeyeceğini belirtti ve konuyu köşesine taşıdı. İşte o rakamlar...

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Kurul başkanı ve üyelerine yapılan konut yardımına Sayıştay denetimi!

Sayıştay Başkanlığı bir üst kurulda yaptığı denetimde Kurul Başkanı ve üyelere gerçekleşen konut tahsis katkısı tutarlarının kamu zararı olduğuna karar verdi. Yeni Şafak gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Ünlü ise bu konuyu ele alan bir yazı paylaştı. İşte detaylar...

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Şafak ve Emre Kalem ortaklığında kuruldu.

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Emrence ve Şafak Emrence ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kuraklık tehdidi: İSKİ son dakika vererek uyardı!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Şafak Başa, İstanbul'un kuraklık tehdidi altında olduğunu ve özellikle Avrupa Yakası'nın su kaynaklarının azaldığını açıkladı. 

Gde Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gde Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatih Göl, Furkan Göl, Mesut Denizci ve Şaban Göl ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Akdoğ İnşaat Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğ İnşaat Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Küçük tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli YHT açıklaması!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ali Saydam bugünkü köşesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 milyar TL’nin nasıl iç edildiği iddialarını kaleme aldı.

Şaban Şafak kamimarlık Haberi

Şaban Şafak kamimarlık

Şaban Şafak kimdir?

Şaban Şafak, 1979 yılında Keşan’da doğdu. İlköğrenimini Tekirdağ /Malkara /Şahin köyünde tamamladıktan sonra liseyi Kırklareli 60.yıl sağlık meslek lisesinde bitirdi ve Uludağ Üniversitesi Gıda teknolojisi bölümüne girdi, 1999 yılında buradan mezun oldu. 


2001 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi içmimarlık bölümüne girdi, 2006 yılında buradan mezun oldu. 1999 – 2006 yılları arasında çeşitli alanlarda mekan ve mobilya tasarımları yaptı. 


2006 yılında Mimar Ömer Kamil Arslan ile birlikte Eskişehir 'de Ka Mimarlığı kurdu.


İletişim bilgileri:

Adres : Cumhuriye Mah. Cengiz Topel Cad.

No: 48 Kat: 2 Daire: 4

Eskişehir / Türkiye

Tel : 0 (222) 230 81 88

Fax : 0 (222) 230 80 83

Gsm :0 (532) 694 26 69

E-Mail :[email protected]


Ömer Kamil Arslan...