03 / 05 / 2024

Şaban Şafak kim

Şaban Şafak kim

Mimar Şaban Şafak kimdir? Şaban Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şaban Şafak...

Şaban Şafak kimdir?

Mimar Şaban Şafak kimdir? Şaban Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şaban Şafak...

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Opet’in veliahtı Ali Şafak Öztürk inşaatçı oldu!

Opet markasıyla bilinen 11 milyar dolarlık Öztürk Grubu’nun veliahtlarından Ali Şafak Öztürk, OP Grup markasıyla Ankara’ya ilk proje olarak 130 milyon liralık ofis kulesi yapıyor.

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Şafak Atlas Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Atlas Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gürgiç tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de Beykoz, Çiftlik Mahallesi'nde kuruldu.

Şafak İnşaat Wish İstanbul iletişim bilgileri

Lokasyon olarak; Torium AVM'ye 2 dakika, CNR Fuar Merkezine 14 dakika mesafede yükselen Şafak İnşaat Wish İstanbul iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 999 96 70...

Şaban Şafak kim Haberi

Şaban Şafak kim

Şaban Şafak kimdir?

Şaban Şafak, 1979 yılında Keşan’da doğdu. İlköğrenimini Tekirdağ /Malkara /Şahin köyünde tamamladıktan sonra liseyi Kırklareli 60.yıl sağlık meslek lisesinde bitirdi ve Uludağ Üniversitesi Gıda teknolojisi bölümüne girdi, 1999 yılında buradan mezun oldu. 


2001 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi içmimarlık bölümüne girdi, 2006 yılında buradan mezun oldu. 1999 – 2006 yılları arasında çeşitli alanlarda mekan ve mobilya tasarımları yaptı. 


2006 yılında Mimar Ömer Kamil Arslan ile birlikte Eskişehir 'de Ka Mimarlığı kurdu.


İletişim bilgileri:

Adres : Cumhuriye Mah. Cengiz Topel Cad.

No: 48 Kat: 2 Daire: 4

Eskişehir / Türkiye

Tel : 0 (222) 230 81 88

Fax : 0 (222) 230 80 83

Gsm :0 (532) 694 26 69

E-Mail :[email protected]


Ömer Kamil Arslan...