14 / 05 / 2024

Saber Mohammad Zadeh

Saber Mohammad Zadeh

Flamingo Holiday Turizm ve Gıda Ürünleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Saber Mohammad Zadeh tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mahdı Fathıkeshavar  ve Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 140 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mohammad Taghi Rafia Zadeh Farshchi ve Amir Farhang Mardan tarafından kuruldu. 

Jusyice İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jusyice İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saber Khaleel Sako, Hazar Alshishani, Khalil Alshishane ve Mohammad Alshishani ortaklığında kuruldu.

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Benhaö Hassanı ve Mohammad Reza Kermanı ortaklığında kuruldu. 

Royal Portal İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Portal İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Habashızadeh ve Alıreza Habashızadeh ortaklığında kuruldu.

Otantik İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otantik İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Ayman Qatana tarafından kuruldu. 

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Zanjanı tarafından kuruldu. 

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zafer Sammam ve Mohammad Maher Sammar ortaklığında kuruldu. 

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Nachar ve Mohammad Sabbagh ortaklığında kuruldu. 

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazım M. Majeed Moora ve Mohammad Allala ortaklığında kuruldu.

Saber Mohammad Zadeh Haberi

Saber Mohammad Zadeh

Flamingo Holiday Turizm ve Gıda Ürünleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Saber Mohammad Zadeh tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu. 


Flamingo Holiday Turizm ve Gıda Ürünleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 -Her Türlü Turizm işletmecilik faaliyetleri  2 - Her türlü demir, plastik ve plastik ürünleri , inşaat malzemeleri,  PVC ve kimyasal ürünleri imalatı , ihracatı ,ithalatı , alımı ve satımını yapmak.  3 - Her türlü Ambalaj malzemeleri , kırtasiye ve ürünleri, kağıt ve kağıt ürünleri imalatı , ihracatı ,ithalatı , alımı ve satımını yapmak.  4 - Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları,bobinaj,tevzi panosu,uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri,regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve...