10 / 05 / 2024

sabiha gökçenden kadıköye nasıl giderim

sabiha gökçenden kadıköye nasıl giderim

İETT, Sabiha Gökçen Havalimanı - Kurtköy - Kadıköy hattında hizmet veren E-10 numaralı otobüs hattının güzergahının değiştirildiğini açıkladı. İşte İETT E-10 hattının Sabiha Gökçen - Kurtköy - Kadıköy hattındaki yeni güzergahı...

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın iş yerlerinde kira tartışması!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 20 yıl süre ile işletme hakkını elinde tutan Malezyalı, Malaysia Airports Holdings Berhad pandemi nedeniyle zor günler yaşayan, havalimanı içinde hizmet sunan 50'ye yakın iş yerine kiralarını ödemedikleri için ihtarname gönderdi.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı metro projesi için “2021 yılı sonuna doğru hizmete alacağız” demişti. Projenin gecikeceği iddia edildi.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada varılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı tamamlandığında Kadıköy`den Sabiha Gökçen Havalimanı`na 46 dakikada varılabileceğini belirtti.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Mart 2018'de tamam!

Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını açıkladı. Hat, 2018de tamamlanacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası kaç dakika olacak?

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arasını 46 dakikaya düşürecek metro hattının yapımı için ihale gerçekleştirildi.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 13 dakikaya iniyor!

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Kaynarca - Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı 2018 Mart ayında tamamlanacak. Metronun tamamlanmasıyla birlikte Kaynarca’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakikada ulaşılacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakikaya inecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını belirtti.

sabiha gökçenden kadıköye nasıl giderim Haberi

sabiha gökçenden kadıköye nasıl giderim

İETT'den yapılan açıklamaya göre; E-10 numaralı Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy-Kadıköy hattının güzergahı değişti. 


Hattın güzergahında olan Yenişehir Mahallesi'ndeki Gül Sokak ve Bakü Caddesi yerine Millet Caddesi ve Akkaya Sokak güzergahı...