05 / 05 / 2024

sabri erbakan yapı denetimi

sabri erbakan yapı denetimi

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşarı Sabri Erbakan, 19 pilot ilde uygulanan yapı denetimi sisteminin tüm Türkiye'ye yaygınlaştırılacağını söyledi. Erbakan, yapı denetim sistemi sayesinde 1999 depreminden sonra yapılan binalarda "içlerinin daha rahat o

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Keretli, Sabri Şenol ve Turan Ersin Çakmak ortaklığında kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Esq Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esq Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de eyüp Sabri Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Yapıken Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıken Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Sabri Bakır tarafından kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Birnur Yıldırım, Mehmet Yıldız ve Sabri Ekşi tarafından kuruldu.

Aykurtlu Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykurtlu Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Aykurtlu tarafından kuruldu.

Ysm Teknik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysm Teknik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Can Kartal ve Yıldırım Kartal ortaklığında kuruldu.

Metot Yapım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metot Yapım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sabri Şahin tarafından kuruldu.

Ekol Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Doğan ve Sabri Doğan ortaklığında kuruldu.

Armaks Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armaks Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Biçer tarafından kuruldu.

Bcg Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcg Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gürkan Aydın, Cevat Gevek, Gülay Uluç ve Sabri Savcı ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

sabri erbakan yapı denetimi Haberi

sabri erbakan yapı denetimi


Türkiye genelinde 24 bin deneticinin görev başında olduğunu dile getiren Erbakan, toplam 170 milyon metrekarelik inşaatın denetlendiğini belirtti. Bunun yetersiz kaldığını ifade eden Erbakan, "Çalışmalarını sürdürdüğümüz yeni yasayla yapı denetimi uygulamasını Türkiye geneline taşımak istiyoruz. Bu yasayla kamu binalarını da bunun içine sokuyoruz. Yasayı bu yasama yılı içinde çıkarmak istiyoruz" dedi.


Bakanlık olarak tüm kamu binalarının envanterini çıkardıklarını, güçlendirme ya da yeniden yapılması gereken binalar için harekete geçildiğini aktaran Erbakan, özel binalarda ise belediyelerin envanter yapma konusunda başarısız olduğunu söyledi.


İstanbul ve İzmir gibi deprem riski taşıyan bölgelerin de içinde bulunduğu illerde belediyelerin, uyarılarına rağmen envanter konusunda yol alamadığını kaydeden Erbakan, belediyelerin hizmet alımı yoluyla yapı denetimi şirketlerinden...