06 / 05 / 2024

Sabri Özerdoğan

Sabri Özerdoğan

Yükselen Temel Teknolojisi Anonim Şirketi, Sabri Özerdoğan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Kardelen Sokak, Palldium Tower'da kuruldu.

Ekol Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Doğan ve Sabri Doğan ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Fenomen Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Fenomen Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ozan Gürler ve Gizem Deniz Özerdoğan imzasıyla kuruldu.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

İzmir Sabri Hakkı Ulukartal Anaokulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İzmir'de hayırsever desteğiyle yaptırılan Sabri Hakkı Ulukartal Anaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Yükselen Temel Teknolojisi Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Temel Teknolojisi Anonim Şirketi, Sabri Özerdoğan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Kardelen Sokak, Palldium Tower'da kuruldu.

3 işçinin hayatını kaybettiği kaçak kömür ocağı 15 gün önce mühürlenmiş!

Zonguldak Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, maden ocağında oksijen azalması sonucu meydana geldiği belirtilen olayda Mustafa Özalpuğan (54), Yaşar Özerdoğan (53) ve İsmail Altun'un (24) hayatını kaybettiği belirtildi.

Arteryum İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arteryum İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 750 bin TL sermaye ile, Sabri Aydoğan tarafından kuruldu...

Özerdoğan Hafriyat İnşaat şirketi kuruldu!

Özerdoğan Hafriyat İnşaat Nakliye İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sabri Ateş: Emlakta kuru kalabalık dönemi yaşanıyor!

Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş emlakta kuru kalabalık döneminin yaşandığını, bunun gerçek canlılık ifadesi olmadığını söyledi

Recep Tayyip Erdoğan'ın hiç evi yok!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan mal varlığını açıkladı

Murat Akdoğan Eğitim Vakfı, üniversite kuracak

Murat Akdoğan Eğitim ve Kültür Vakfı ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu genel müdürlüğü arasında bir protokol imzalandı

Murat Akdoğan Eğitim ve Kültür Vakfı yüksekokul kuracak

Murat Akdoğan Eğitim ve Kültür Vakfı kimsesiz çocuklar için önemli bir projeye imza attı

Sabri Özerdoğan Haberi

Sabri Özerdoğan

Yükselen Temel Teknolojisi Anonim Şirketi, Sabri Özerdoğan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Yükselen Temel Teknolojisi Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü kazıklı temel sistemlerinin projelendirilmesi ve inşaasını yapmak 2-Her türlü toprak altı ve toprak üstü yapı sistemlerinin projelendirilmesi ve inşaasını yapmak 3-Hammadde maden etüdleri yapılması,işletilmesi 4-Yer altı suyu araştırmaları yapılması ve su çıkartılması 5-Jet-Grout ,Diyafram duvar,baret temel,minikazık, ankraj,shotcrete,palplanş,fore kazık, geçirimsizlik perdelerini projelendirmek inşa etmek her türlü enjeksiyon ve sondaj işlerini yapmak, 6-İnşaat malzemesi ve yapı elemanları ile ilgili sanayi tesisleri inşa etmek bu tesisleri işletmek 7-Fabrika,yüksek yapılar yol,köprü deniz altı yapılarının zemin üstü ve temel zeminine ait bulunan mühendislik hizmetlerinin ifası bu meyanda arazide zemin sondajlarının yapılması laboratuvarda zemin deneylerinin yapılması söz konusu işlemlerin mühendislik,kontrollük,istişare müşavirlik...