05 / 05 / 2024

Sabri Ülker Öldü

Sabri Ülker Öldü

Yıldız Holding ve Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in cenazesi yarın Fatih Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'na defnedilecek

Sabri Ülker vefat etti! Yıldız Holding ve Ülker'de yas!

Ülker Grubu'nun kurucusu Sabri Ülker, 92 yaşında hayata veda etti. Sabri Ülker'in yaşlılığa bağlı nedenlerle vefat ettiği öğrenildi

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi açıldı!

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi Beykoz'da İlker Acar tarafından açıldı.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi açıldı!

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi  20 bin TL sermaye bedeli ile İlker    Eser tarafından açıldı.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı!

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

Murat Ülker: Ortadoğu, yatırımda riskli bölge!

Yıldız Holding ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, yatırım ortamı açısından Ortadoğu’nun jeopolitik riskler içerdiğini söyledi. Ülker, ''Savaşın olduğu yere yatırım yapmamak daha riskli'' diye konuştu.

Şok Market’in 4.130’uncu mağazası açıldı!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen marketlerinden olan Şok Market’in 4.130’uncu mağazası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in katılımıyla açıldı.

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Ülker Sports Arena'da Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

Bursa İznik Ülker Aktar Huzurevi'nin temeli atıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İznik ilçesine yapılacak 100 yataklı İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı.

Sabri Ülker Öldü Haberi

Sabri Ülker Öldü

Yıldız Holding ve Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in cenazesi, yarın Fatih Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'na defnedilecek. 


Yıldız Holding'den yapılan açıklamaya göre, bugün vefat eden Sabri Ülker, son günlere kadar fikirleriyle Ülker Grubu'na yol göstermeye devam etti. Sabri Ülker'in Ahsen Özokur ve Murat Ülker adında iki çocuğu var. 


2000 yılında Ülker Grubu'nun onursal başkanlığını üstlenen Sabri Ülker'den yönetim bayrağını, Holding İcra Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen oğlu Murat Ülker aldı. 


Eşi Güzide Ülker'i 2010 yılında kaybeden Sabri Ülker, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmanın yanı sıra, toplumsal gelişmeye katkıda bulunmak konusunda da öncü rol üstlendi. 


Açıklamaya göre, Sabri Ülker başarısının sırrını şöyle anlatıyordu: 


''Başarının temelinde önce bıkmadan, usanmadan çalışma gelir. İkincisi dürüst çalışma, üçüncüsü ise kaliteli çalışmadır. Üretilen bir malın iyi olması,...