30 / 04 / 2024

Sabuncubeli tüneli inşaatı

Sabuncubeli tüneli inşaatı

İzmir'in 35 projelerinden biri olan İzmir-Manisa arasında yapımın süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yüzde 91'i tamamlanan tünelde ilk ışık 8 Eylül 2017’yi 9 Eylül 2017’ye bağlayan gece görülecek.

Sabuncubeli Tünelleri’nde son durum!

Bakan Arslan, yapımı devam eden Sabuncubeli Tünelleri’nde incelemede bulundu. Bakan Arslan, “İnşallah 8 Eylül Manisa’nın, 9 Eylül İzmir’in kurtuluş yıl dönümlerinde ışık gördü törenini yapacağız” dedi.

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 63'ü tamamlandı!

İzmir ile Manisa arasındaki yolculuğu 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli'nde kazı işleminin yüzde 63'ü tamamlandı.

Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatında son durum!

Sabuncubeli Tünelleri'nde, 350 işçi, dönt noktadan 24 saat çalışmalarını devam ettiriyor. Tünel inşaatının yüzde 59'luk bölümünün tamamlandığı, inşaatın sorunsuz devam ettiği açıklandı.

Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalara kaldığı yerden devam!

4 yıl önce yapımına başlanan, ancak geçen yıl yüklenici firmanın iflas etmesiyle çalışmaların 10 ay durduğu Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar, Kalyon İnşaat'ın yönetiminde yeniden başladı.

Sabuncubeli Tüneliye İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

Sabuncubeli Geçidi'nin inşaatına yeniden başlanıyor. Tünelin tamamlanması durumunda, Sabuncubeli rampasının alternatifi haline gelecek, Manisa-İzmir arası 15 dakikaya inecek.

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında tamamlanacak!

Keskin virajlarla dolu Sabuncubeli rampasına alternatif olarak yapılan tünelin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.İzmir- Manisa Karayolu’nda yer alan Sabuncubeli Tüneli’nin inşaatına yeniden başlanacak.

Sabuncubeli Tüneli’nin inşaatı ne zaman bitecek?

İnşaat çalışmaları duran Sabuncubeli Tüneli’nin inşaatına yeniden başlanacak. Tünelin tamamlanması durumunda birçok kazanın da önüne geçilmiş olacak.

Sabuncubeli Tüneli'nin 2017 sonunda bitirilmesi hedefleniyor!

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, "Tünelin 2018 yılının Ocak ayında bitirilmesi düşünülüyor. Bizim öncelikli hedefimiz bu tüneli 2017 yılının son ayında bitirmek" dedi.

Sabuncubeli tüneli inşaatına bu ay sonunda başlanacak!

Manisa 2015 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Sabuncubeli tüneli inşaatına bu ay sonunda tekrar başlanacağını açıkladı.

Sabuncubeli Tüneli ne zaman bitecek?

Manisa 2015 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, 8 aydır yapımı duran Sabuncubeli Tüneli inşaatına bu ay sonunda tekrar başlanacağını açıkladı.

Sabuncubeli Tüneli yarım kalmayacak!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş yaptığı açıklamada “Sabuncubeli tüneli, zeminin zayıflığı yüzünden gecikti. Bunda Karayolları’nın bir kastı mı var? Gecikse bile tamamlanacak, karamsarlık üretmeye gerek yok” dedi

Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatı devam edecek!

Sabuncubeli Tünel inşaatının yapımını üstlenen Koçoğlu Şirketler Grubu 'nun iflas erteleme davası açtığı belirtilerek işin tamamlanması için gerekli tedbirlerin alındığı ve çalışmalara devam edileceği bildirildi.

Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatında radyasyon bulundu!

Manisa-İzmir arasında yolculuk süresini 15 dakikaya indireceği iddia edilen Sabuncubeli Tüneli inşaatından çıkan ve yapılan araştırmalar sonucu radyasyonlu buluntular içerdiği belirtilen molozlar, doğal yaşam alanlarını tehdit etmeye devam ediyor.

Sabuncubeli ve Konak tünelleri bir yıl gecikecek!

Konak Tüneli'nin Varyant girişinde bulunan arkeolojik buluntular ve Sabuncubeli Tüneli'nin Manisa girişinde yaşanan heyelan nedeniyle tünellerin açılış tarihi yaklaşık bir yıl sarkacak. 2014 yılında bitmesi öngörülen tünel 2015 yılına sarktı...

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Bulgaristan'ın tünel inşaatı ihalesine 3 Türk şirketten teklif!

Bulgaristan Hükümeti, Shipka kasabasında yapılacak karayolu tüneli inşaatı için teklifleri aldı. 7 teklif arasında 5 Bulgar şirketinin yanı sıra 3 Türk şirketi de yer alıyor. 

Özbekistan'da metro tüneli inşaatındaki göçükte ölü sayısı 6'ya çıktı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te dün metro tüneli inşaatında göçük meydana gelmişti. Olay sonucuna ölü sayısı 6'ya çıktı.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Kop Dağı Tüneli inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Kop Dağı Tüneli inşaatının tamamlanma tarihi ve projede çalışan işçilerin maaş ödemelerinde yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kireçli Tüneli inşaatının aşaması TBMM'de!

Kireçli Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dallıkavak Tüneli inşaatının maliyeti ne kadar?

Dallıkavak Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nenehatun Tüneli inşaatında son durum ne?

Nenehatun Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırık Tüneli inşaatında son durum ne?

Kırık Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kop Tüneli inşaatının toplam maliyeti ne kadar?

Kop Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çirişli Tüneli'nin inşaatı hangi aşamada?

Çirişli Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pirinkayalar Tüneli inşaatının maliyeti TBMM gündeminde!

Pirinkayalar Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sabuncubeli tüneli inşaatı Haberi

Sabuncubeli tüneli inşaatı

İzmir'in 35 projelerinden biri olan İzmir-Manisa arasında inşa edilen Sabuncubeli Tüneli’nin inşaatı tamamlanma aşamasında. 4 bin 70 metre uzunluğundaki tünelin yüzde 91'i tamamlandı.


İzmir-Manisa arasını 15 dakikaya indirecek olan tünelde ilk ışık 8 Eylül 2017’yi 9 Eylül 2017’ye bağlayan gece görülecek. Tünel, iki şerit geliş ve iki şerit gidiş şeklinde hizmet verecek.


Tünelin sağ tüpünde 3 bin 669 metre, sol tüpünde ise 3 bin 534 metre olmak üzere toplamda 7 bin 203 metre imalat yapıldığının bilgisini veren AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Manisa’nın kurtuluş günü 8 Eylül. İzmir’in kurtuluş günü ise 9 Eylül. 8 Eylül 2017 tarihini 9 Eylül 2017’ye bağlayan gece tünellerde ilk ışığı göreceğiz. 2017 sona ermeden de tünel hizmete girmiş olacak. Hem İzmir’e, hem Manisa’ya hayırlı ve...