03 / 05 / 2024

Sabuncubeli Tüneli yarım mı kaldı

Sabuncubeli Tüneli yarım mı kaldı

İzmir- Manisa Karayolu'nun 21'inci kilometresinde yapımına başlanan, 2014 Aralık'ta yüklenici Koçoğlu Şirketler Grubu'nun iflas etmesi nedeniyle inşaat çalışmaları duran Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatına yeniden başlanacak.

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

1 gram altın ne kadar? Altın fiyatları bugün düştü mü? İşte 28 Haziran 2023 tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları..

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken bayramda altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, 1 gram altın ne kadar? Altın fiyatları bugün düştü mü? İşte 28 Haziran 2023 tam, yarım, cumhuriyet, gram ve çeyrek altın fiyatları...

Yeni Zigana Tüneli yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yarın hizmete açılacak olan Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon lira, akaryakıttan 180 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 272 milyon lira tasarruf sağlanacağını söyledi.

Mutfak tüpü fiyatları ikiye katlandı! Yarım tüp soranlar arttı! Aygaz, İpragaz, Mogaz 19 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatları zam ile beraber ikiye katlandı! Vatandaşlar yarım tüp soramaya başladı! Fiyatlar uçunca petrol istasyonlarında yasadışı bir şekilde tüplere gaz dolduruyor. Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında Dolmabahçe-Levazım Tüneli'ni kaleme aldı.

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündeminde!

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli açılıyor!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Sabuncubeli Tüneli yarım mı kaldı Haberi

Sabuncubeli Tüneli yarım mı kaldı

İzmir- Manisa Karayolu'nun 21'inci kilometresinde yapımına başlanan, 2014 yılının Aralık ayı içerisinde yüklenici Koçoğlu Şirketler Grubu'nun iflas etmesi nedeniyle inşaat çalışmaları duran Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatına yeniden başlanacak.İzmir- Manisa Karayolu'nun 21'inci kilometresinde yapımına başlanan, 2014 yılının Aralık ayı içerisinde yüklenici Koçoğlu Şirketler Grubu'nun iflas etmesi nedeniyle inşaat çalışmaları duran Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatına yeniden başlanacak. Keskin virajlarla dolu Sabuncubeli rampasına alternatif olarak yapılan tünelin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor.


30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın en önem verdiği projeler arasında yer alan, ancak temeli Eylül 2011'de atılmasına karşın iki tüpten birinin güzergahındaki heyelan nedeniyle güzergahı değiştirilen, yüklenici firmanın iflasıyla inşaatı duran Sabuncubeli Tüneli'nin yapımına yeniden başlanacak. Manisa ile İzmir'in arasında...