27 / 04 / 2024

Sadettin Varan kimdir

Sadettin Varan kimdir

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadettin Varan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nda Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanmak isteyen işadamlarına seslenerek, "Projenizi getirin iki günde çözelim" dedi.

İzmir'deki binaların yüzde 65'i riskli!

İzmir Çevre ve Şehircilik il Müdürü Sadettin Varan, "İzmir genelinde bina yaş ortalaması 25 yıl ve üzeri olup, kaçak yapılaşma Sayıştay raporlarında yaklaşık yüzde 65 olarak tespit edildi" dedi.

Sadettin Varan'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadettin Varan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nda Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanmak isteyen işadamlarına seslenerek, "Projenizi getirin iki günde çözelim" dedi.

Sadettin Varan: Kentsel dönüşümü iki günde çözeceğiz!

İzmir Çevre ve Şehircilik II Müdürü Sadettin Varan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nda Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanmak isteyen işadamlarına seslenerek, "Projenizi getirin iki günde çözelim" dedi.

Selahattin Varan kimdir?

03 Şubat 2014 tarihinde İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanmış olan ve halen İzmir İl Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Varan kimdir?Selahattin Varan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İlhan Adiloğlu kimdir?

Nijerya ve Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren Eser Müteahhitlik Holding’in kurucusu ve patronu olan İlhan Adiloğlu kimdir? İlhan Adiloğlu, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Arzu Karagöz kimdir?

2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten ancak 10 Eylül'de bu görevinden ayrılma kararı alan Akşan Yapı Pazarlama Müdürü Arzu Karagöz kimdir?

Oya Narin kimdir?

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Tarık Tanık kimdir?

Mart 2012 tarihinden beri Yalçıntepe Group’un Genel Müdürü olan Tarık Tanık kimdir? Tarık Tanık inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Tarık Tanık'a dair merak ettikleriniz...

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir?

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimin yerine atandı? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Erol Tabanca kimdir?

Türkmenistan'da büyük müteahhitlik hizmetleri veren Polimeks adlı şirketin Yönetim kurulu başkanı Erol Tabanca kimdir? Erol Tabanca, "Polimeks"i ne zaman kurdu? Erol Tabanca hangi projeleri hayata geçirdi?

Lütfü Bakırcı kimdir?

Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı kimdir? Lütfü Bakırcı, Makrom Yapı'yı ne zaman kurdu? Lütfü Bakırcı, Makrom Yapı ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Aykut Mutlu kimdir?

MESA’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kuran Aykut Mutlu kimdir? Aykut Mutlu inşaat sektörüne nasıl girdi? Aykut Mutlu bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Sadettin Varan kimdir Haberi

Sadettin Varan kimdir


İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadettin Varan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısı'nda Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanmak isteyen işadamlarına seslenerek, "Projenizi getirin iki günde çözelim" dedi. Varan, "İzmir'de bulunan eski yapılar kenti saran bir virüs gibiydi. Eğer bunları dönüştürmezsek ileride çok daha büyük problemler ile uğraşmak zorunda kalacağız. Bakanlığımız İzmir'de 918 hektar alanda kentsel dönüşüm çalışması başlatmıştır" diye konuştu. Bostanlı'da zemin sorunu nedeniyle yan yatan 126 daireli 10 yatık binayla ilgili bilgi veren Varan, "Bölgeyi riskli alan ilan ettik. Ama vatandaş direniyor ve riskli yapı tespiti yaptırmıyor. Onlar buna karar vermedikten sonra yıkmamız mümkün değil" dedi. İşadamlarına çağrıda bulunan Varan, "Gelin, İzmir'in makus tarihini, birlikte yenelim. Bize 10 bin metrekarenin üzerinde olsun, projenizi getirin biz de dönüştürelim. Siz...