06 / 05 / 2024

Şadi Çiçekçi ihlas gayrimenkul

Şadi Çiçekçi ihlas gayrimenkul

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Asaf Adi İş Ortaklığı 3. İstanbul proje fiyatları!

İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan 3. İstanbul projesi 1.272 adet konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. Projede anahtar teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Asaf Adi İş Ortaklığı 3. İstanbul proje fiyatları...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Adi iş ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün imzaladığı Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi için, Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya ile Adi iş ortaklığı sözleşmesini yayınladı.

Tapu işlemlerinde gayrimenkullerin gerçek alım satım bedellerinin beyan edilmesi!

Tapu işlemlerinde gayrimenkullerin gerçek alım satım bedellerinin beyanının önem derecesi, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan rehberde açıklanıyor. Peki, tapuda gerçek alım satım bedeli beyan edilmezse ne olur? İşte yanıtı..

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Ekşi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Ateşler Sokak'ta kuruldu.

Çiçek Pasajı'nın fiyatı belli oldu!

İstanbul Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nin gözde pasajlarından Çiçek Pasajı'na 1977 yılında 40 milyon lira değer biçilmiş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1977 yılında Çiçek Pasajı'nın değeri 40 milyon liraymış!

1977 yılında Çiçek Pasajı'nın değeri 40 milyon liraymış. 1977 yılında dördüncü kez satışa çıkarılan Pasaj, açık artırma ile satılacakmış. 18 daireli, 16 birahaneli pasaja 40 milyon lira değer biçilmiş.

Çiçek Plaza'da teslimler 2016 yılının ilk yarısında!

10 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne hizmet sunan ve bugüne kadar 20 farklı projede 200 bin metrekarenin üzerinde konut ve işyeri inşaatını teslim eden Çiçek Kardeşler İnşaat, Mersinli Fatih Caddesi'nde Çiçek Plaza projesine başladı

Çiçek Plaza'daki ofisler 2016 yılında sahiplerine teslim edilecek!

2016'nın ilk aylarında bitirilmesi planlanan Çiçek Plaza, hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarlandı. Çiçek Plaza; Bornova-Bayraklı'da farkındalık yaratacak bir iş merkezi projesi olarak yükseliyor.

İETT'den yılbaşı için 16 hatta 122 ek sefer!

İETT, yılbaşında İstanbulluların huzurlu ve güvenli şekilde evlerine ulaşması için kentin merkezi noktalarında ek sefer uygulaması yapacak.İETT'den yapılan açıklamaya göre, kentin farklı notlarındaki 16 hatta 122 ek seferle hizmet verilecek.

Fehmi Batın Ekşi İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fehmi Batın Ekşi İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurcan Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Çiçek Plaza Office 14 ay sonra teslim!

Çiçek İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiçek Plaza Office projesi toplam 160 ofisten oluşuyor. Projedeki ofisler 42 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. Çiçek Plaza Office 14 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Çiçek Plaza Office' leri 200 bin TL' den başlayan fiyatlarla!

Çiçek Plaza Office projesinde ofisler 42 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. İstediğin boyutta birleştirilip farklı boyutta ofis yapma seçeneği de bulunuyor. Çiçek Plaza Office' leri 200 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Şadi Çiçekçi ihlas gayrimenkul Haberi

Şadi Çiçekçi ihlas gayrimenkul

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket yönetim kurulu üyesi değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyelerinden Doç. Dr. Ömer Şaban Kamber'in ve Mehmet Küsmez'in ayrılması nedeniyle Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisine istinaden, T.T.K.nın 363. maddesi gereği, Genel Kurul'un tasvibine sunulmak ve ilk Genel Kurul'a kadar görev yapmak üzere, Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Bekir Eren'in grup içinde yeni bir göreve atanması nedeniyle Genel Müdürlük görevinden ayrılmasına ve şirketteki imza yetkisinin kaldırılmasına, Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Mahmut Kemal Aydın'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Mali İşlerden Sorumlu Murahhas Üye olarak atanmasına, kendisine şirketteki müşterek imza yetkisi bulunan üyelerden herhangi birisi ile müşterek imza yetkisi verilmesine, Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen...