06 / 05 / 2024

Şadi Çiçekçi kimdir

Şadi Çiçekçi kimdir

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Emin Çiftçi kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Çiftçi kimdir? Mehmet Emin Çiftçi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Emin Çiftçi'nin biyografisi...

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi hangi görevlerde bulundu?

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Osman Sünnetçi kimdir?

KİPTAŞ'ta uygulamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olan Osman Sünnetçi kimdir? Osman Sünnetçi daha önce nerelerde çalıştı?

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Gayrimenkul avukatı kime denir? Ne iş yapar?

Profesyonel bir süreç kapsamında ele alınması gereken hukuk bünyesindeki gayrimenkul çalışmaları, büyük öneme sahiptir. Peki çalışmalarla ilgilenmesi gereken kişi kimdir? Gayrimenkul avukatı ne iş yapar?

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Asaf Adi İş Ortaklığı 3. İstanbul proje fiyatları!

İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan 3. İstanbul projesi 1.272 adet konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. Projede anahtar teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Asaf Adi İş Ortaklığı 3. İstanbul proje fiyatları...

Cahide Aydın İpekçi kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü' nde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmakta olan Mimar Cahide Aydın İpekçi kimdir? Cahide Aydın İpekçi hangi işlerde görev aldı?

Bilirkişi kime denir?

Hukuk mahkemelerinde, hakim veya savcının hukuki bilgisi dışında, çözümü uzmanlık, özel veya teknik bilgi gerektiren durumlarda başvuruluyor. Peki, bilirkişi kime denir? Bilirkişi kimdir?

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Adi iş ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün imzaladığı Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi için, Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya ile Adi iş ortaklığı sözleşmesini yayınladı.

Şadi Çiçekçi kimdir Haberi

Şadi Çiçekçi kimdir

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket yönetim kurulu üyesi değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyelerinden Doç. Dr. Ömer Şaban Kamber'in ve Mehmet Küsmez'in ayrılması nedeniyle Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisine istinaden, T.T.K.nın 363. maddesi gereği, Genel Kurul'un tasvibine sunulmak ve ilk Genel Kurul'a kadar görev yapmak üzere, Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Bekir Eren'in grup içinde yeni bir göreve atanması nedeniyle Genel Müdürlük görevinden ayrılmasına ve şirketteki imza yetkisinin kaldırılmasına, Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Mahmut Kemal Aydın'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Mali İşlerden Sorumlu Murahhas Üye olarak atanmasına, kendisine şirketteki müşterek imza yetkisi bulunan üyelerden herhangi birisi ile müşterek imza yetkisi verilmesine, Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen...