29 / 04 / 2024

Sadi Irmak

Sadi Irmak

1975 yılında Boğaz'ın Anadolu Yakası'na 150 bin kişilik stad yapılacakmış. Başbakan Sadi Irmak, Maliye'ye ait olan araziyi çok beğenmiş, arazinin Gençlik Bakanlığı'na devredilmesini isteyerek stadın yapılmasını istemiş.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Süreyya Sadi Bilgiç'ten dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç'ten Kanal İstanbul açıklamasıPlan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Sadi Subaşı: İnşaat sektörüne yapılan yatırımlar tartışılmalı!

Hedef Halk gazetesi yazarı Sadi Subaşı bugünkü yazısında kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü kaleme aldı. İşte Sadi Şubaşı'nın o yazısı...

İstanbul'da dönüşüm devam ettikçe konutta balon oluşmaz!

Maksem Grup Yönetim Kurulu üyesi Bilal Aydoğan ve Irmak Grup Başkanı Yüksel Akgül Türkiye'deki konut sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Köklü Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köklü Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 8 milyon 160 bin TL sermaye ile bugün Kadir Sadi, Bahri Karakaş, Hakan Sadi ve Atilla Sadi ortaklığında kuruldu.

Türkiye’de konut fiyatlarında anomali var!

Aile Akademisi'nde Merkez Bankası’nın faiz indirdiği gün konut piyasası ve yatırım zamanlamasını değerlendiren Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu “Türkiye’de konut fiyatlarında anomali var” dedi.

Samsun Şeyh Sadi Tekkesi 'Kuvayi Milliye Müzesi' olacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Şeyh Sadi Tekkesi, vatan uğrunda şehadet şerbetini içmiş şehitlerimizin anılarını yaşatmaya hazırlanıyor.

Petrosist İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrosist İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Zeynelabidin Örkmez, Sadi Sedat Özbek, Ayhan Seçil ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Malatya Arena Stadı yeni sezonun ikinci yarısına yetişecek!

Malatya Arena Stadı planlanan tarihten daha erken bitirilecek. Malatya Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, 2012 yılında inşaatına başlanan stadın 2016-2017 futbol sezonuna yetişeceğini söyledi.

Irmaklar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Irmaklar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Asım Irmak Yönetim Kurulu Başkanlığı, Adil Irmak, Adem Irmak, Neriman Kimelman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Bayrampaşa'da kuruldu.

Karabük-Zonguldak demiryolu hattı açıldı!

Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi Karabük-Zonguldak kesimi açılış töreni Karabük İstasyonu'nda yapıldı.

Malatya Merkez Spor Salonu'nun yüzde 95'i tamamlandı!

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Seker Fabrikası arazisi üzerine yaptırılan Merkez Spor Salonu'nu tanıttı. Çok amaçlı olarak kullanılacak olan 3200 bin kişilik spor salonu, görenleri adeta büyülüyor.

TOKİ Isparta Konutları'nın 2. etabı hayata geçiyor!

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ilk etapta 4 bin konut yapmayı planlayan TOKİ, yine yakın bir tarihte bu projesinin 2. etabını da Isparta'da hayata hayata geçireceğini söyledi.

Sadi Irmak Haberi

Sadi Irmak



Başbakan Irmak, 150 bin kişilik stadın yapılacağı yeri gezdi.


Başbakan Irmak, İstanbul Valisi Namık Kemal Şentürk ve Bölge Müdürü Sami Yavrucuk'a, << Türk gençliği için hayırlı olacağına inandığım spor tesisinin bir an önce meydana çıkmasını istiyorum. Stadın yapılmasıyla Boğaz'ın güzelliği bir kat daha artacaktır. Devlet malı olması işimizi daha da kolaylaştıracaktır. Şimdiden stadın bitmiş hali rüyalarıma giriyor...>> dedi.


ERGÜN EMEK


  BAŞBAKAN Sadi Irmak, İstanbul Valisi Namık Kemal Şentürk ve Bölge Müdürü Sami Yavrucuk ile birlikte dün sabah 150 bin kişilik spor tesisinin yapılacağı araziyi gezmiştir. 

  Boğaz Köprüsü'nün Anadolu Yakası yakınında spor sitesi için bulunan yeri çok beğendiğini söyleyen...