02 / 05 / 2024

Sadi Kan kim

Sadi Kan kim

Mimar Sadi Kan kimdir? Mimar Sadi Kan, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Sadi Kan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Sadi Kan..

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

0,89 ve 0,99 faizli konut kredisinin şartları belli oldu! Peki kim, nasıl faydalanabilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde kabine toplantısının ardından müjdesini verdiği yeni konut kredisinin kullandırımına ilişkin merakla beklenen detayları belli oldu. Peki kim, nasıl faydalanabilecek? İşte tüm detaylar...

Konut ekspertiz masrafını kim öder?

Konut satın alırken krediye başvurulması halinde bankalar ekspertiz raporuna göre kredi verir. Bu aşamada çıkan masrafın kime ait olduğu merak ediliyor. Peki, konut ekspertiz masrafını kim öder?

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Tapu harcını kim öder, alıcı mı öder?

Tapu alım satım işlemlerinde ortaya çıkan masrafın kim tarafından ödeneceği merak ediliyor. Kanunen tapu harcını kim öder, alıcı mı öder?

Kim Basinger'in Malibu'daki evinden geriye sadece yıkıntılar kaldı!

Kasım ayında Malibu'da çıkan orman yangını, çok sayıda insan ve hayvanın ölümüne neden oldu. Hollywood'un bir dönemine damgasını vuran Kim Basinger'ın Malibu'daki evinden geriye sadece yıkıntılar kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul-İzmir Otoyolu bu yıl bitiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul-İzmir Otoyolu'nun tamamı bu yıl bitiyor. Kim yapıyor? AK Parti. Maliyeti 2 milyar lira olan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun yapımı devam ediyor, inşallah 2021'de onu da tamamlıyoruz" dedi...

Süreyya Sadi Bilgiç'ten dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç'ten Kanal İstanbul açıklamasıPlan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimliği olan şehirler bırakacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni Şehircilik Vizyonu" doğrultusunda, şehirlerin planlama ve tasarımında milli ve manevi değerlere, medeniyetlerin miraslarına ve kültürel kodlarımıza sahip çıkan bir anlayışın hâkim kılınacağını söyledi...

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un evi!

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı ev ilk kez görüntülendi.

Kuzey Kore'deki Pyongyang Halk Köyü yıkılacak!

Kuzey Kore'deki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir Pyongyang Halk Köyü Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcasını hatırlattığı için yıkılacak.

Jim Yong Kim: Suriye'nin yeniden inşası 180 milyar doları bulur!

Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim, Suriye'nin yeniden inşa edilmesinin milyarlarca dolara mal olacağını belirtti. Jim Yong Kim, "Suriye'nin yeniden inşa edilmesinin maliyeti 150-180 milyar dolar olur" dedi.

Sadi Kan kim Haberi

Sadi Kan kim

Sadi Kan kimdir?

Sadi Kan, 1954 yılında Anamur’da doğdu. 1979 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 1981 yılında İmar ve İskan Bakanlığı Metropoliten Planlama Dairesi’ndeki çalışmaları ile Şehir Plancısı Yeterlilik Belgesi’ni aldı. 1982 yılında askerliğini tamamladı. 


1979 – 1980 yılları arasında İstanbul’da Cahit GÜNERİ Mimarlık Atölyesi’nde konut, ikinci konut, otel, çarşı, fabrika gibi projelerde mimar; 1980 Mart- 1982 Aralık tarihleri arasında İmar ve İskan Bakanlığı Planlama ve İmar Genel Müdürlüğü Metropoliten Planlama Daire Başkanlığı Çukurova Nazım Plan Bürosu’nda Mimar ve Şehir Plancısı; 1982 Aralık- 1986 Ekim tarihleri arasında Dünya Bankası ve Turizm Bakanlığı’nın bünyesinde, ülkemizin ilk entegre turizm projesi olan Güney Antalya Turizm Gelişim Projesi Müdürlüğü’nde Mimar ve Şehir Plancısı; 1986 Ekim- 1990 Aralık tarihleri arasında Güney...