08 / 05 / 2024

sadıkbey toki son başvuru tarihi

sadıkbey toki son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022!

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sadıkbey projesi başvuruları bugün başladı.

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi!

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi ve TOKİ Afyon Merkez kura sonuçları isim listesi...

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura çekimi bugün!

TOKİ'nin Afyon Sadıkbey 100 bin konut projesinde yer alan 350 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey 2020 başvuru detayları!

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

Çorum Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi 2019!

Çorum Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 24 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Şekerpınar TOKİ son başvuru tarihi!

Şekerpınar TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi!

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi!

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 103 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

sadıkbey toki son başvuru tarihi Haberi

sadıkbey toki son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde 69 adet konut yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey projesi kuralı satış yöntemiyle satışa çıktı. Proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey projesindeki konutların kura çekilişi 1 Şubat 2022 olarak belirlendi.

Afyonkarahisar TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 244 bin 968 lira, en yüksek konut bedeli 312 bin 16 lira olarak belirlendi. Projeden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Sadıkbey 2022 projesi için ödenecek peşinat bedelleri 48 bin 993 liradan başlıyor, 62 bin 403 liraya kadar yükseliyor. Projeden 180 ay vadeyle konut sahibi olmak mümkün.

Kura heyecanının başladığı Afyonkarahisar Sadıkbey TOKİ projesi için ödenecek en...