06 / 05 / 2024

sadri şenerden Akyazı Stadı açıklaması

sadri şenerden Akyazı Stadı açıklaması

Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda etmeye hazırlanan Trabzonspor'da eski kulüp başkanlar, Akyazı Stadı'nda bordo-mavili takımın yeni başarılar elde etmesi temennisinde bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu: Akyazı, Türkiye'nin en özellikli stadyumudur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: 'Akyazı'daki stadyum, TOKİ tarafından yurt genelinde yapılmış ve yapılmakta olan 18 stadyum arasında en özelliklisidir"

Akyazı Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya müjde!

Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayı içerisinde temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Akyazı'da altyapı çalışmalarımız devam ediyor"

Akyazı İçmesuyu Hattı'nın temeli Ekim'de atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı ilçesi için yeni bir müjde daha verdi. Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu hattının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayında temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Sakarya Akyazı’ya 10 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiği Akyazı ilçesi için yeni bir müjde daha verdi. Toçoğlu yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirtti...

Sakarya Akyazı'da 10 milyonluk içme suyu ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiği Akyazı ilçesi için yeni bir müjde daha verdi.

Akyazı Stadı'na Şenol Güneş'in adı mı verilecek?

Trabzonspor'un yeni stadı için Akyazı'da çalışmalar sürerken stadın ismi için bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre stada Şenol Güneş'in ismi verilecek.

Akyazı Stadı'nın inşaatı durduruldu mu?

Trabzonspor'un Trabzon'da yapımı süren Akyazı Stadı'nın inşaatı iş geçici olarak durduruldu. Vali Abdil Celil Öz, yaptığı açıklamada incelemeler sonucu iş güvenliği açısından bazı eksiklikler tespit edildiğini söyledi.

Akyazı Stadı'nın inşaatı durduruldu!

Trabzon'da yapımı devam eden Akyazı Stadı'nın inşaatı, müfettişlerin raporu doğrultusunda, iş güvenliği açısından bazı eksiklikler bulunduğu gerekçesiyle geçici olarak durduruldu.

Akyazı Spor Tesisi Projesi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde önemli yatırımları hayata geçirdik. Son olarak ihalesini gerçekleştirdiğimiz Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde de çalışmalarımız başladı. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'na bilim adamlarından uyarı!

Trabzonspor'un ikinci yarıda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Stadyumu için bilim adamlarından şok bir uyarı geldi. Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce, proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını belirtti.

Trabzon Akyazı Stadı'na bilim adamlarından uyarı geldi!

Trabzonspor'un ikinci yarıda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Stadyumu için bilim adamlarından şok bir uyarı geldi. Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce, proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını belirtti.

Trabzon İnşaat Mühendisleri'nden Akyazı Projesi’ne farklı bakış!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, Akyazı Projesi dolgu alanı ile Sahil Yolu arasında geniş bir su yolu oluşturulması gerektiğini belirtti.

sadri şenerden Akyazı Stadı açıklaması Haberi

sadri şenerden Akyazı Stadı açıklaması

Trabzonspor Dergisi'nde "Şampiyon başkanlar ve Avni Aker" başlığıyla, Şamil Ekinci, Ahmet Celal Ataman, Mehmet Ali Yılmaz ve Sadri Şener'in görüşlerine yer verildi.


Bordo-mavili kulübün Birinci Lig'e çıktığı dönemde görev yapan ve 4 Birinci Lig şampiyonluğunda imzası olan Şamil Ekinci, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'un ciltlere sığmayan hatırasının bulunduğunu belirterek, "Ancak en güzeli İkinci Lig'den Birinci Lig'e çıkışımız. Daha sonra Birinci Lig ve kupa şampiyonlukları yaşadık. Trabzonspor, bütün başarılarını bu stadyumda kazandı. Hepsi dillere destan. Umuyoruz ki Akyazı'da yeni başarıları tekrarlarız." ifadelerini kullandı.


Ahmet Celal Ataman da kendisi için en önemsediği olayın 1973-74 sezonunda takımın Birinci Lig'e çıkması olduğunu aktararak, şunları kaydetti:


"Bu şampiyonluğun ve sonrasında kazanılan çok önemli zaferlerin kutlamalarını asla unutmam. Geriye baktığımızda emeği geçen herkesin hatırlanmasını ve gereken önemin verilmesini...