07 / 07 / 2024

Sadun Kazancı

Sadun Kazancı

Kazancı Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sadun Kazancı, İsmail Türk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Karaköy, Ömer Han'da kuruldu.

Değer artış kazancı vergisini kimler ödemez?

Değer artış kazancı vergisi, Gelir Vergisi Kanunu kapsamında gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken vergiler arasında yer alıyor. Peki, değer artış kazancı vergisini kimler ödemez?

Değer artış kazancı vergisini kim öder?

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödeniyor. Vergide bazı muafiyetler de bulunuyor. Peki, değer artış kazancı vergisini kim öder? Kim ödemez?

Değer artış kazancı hesaplama programı!

Gelir Vergisi Kanunu gereğince değer artış kazancı vergisi edinim tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılan taşınmaz mallar için ödeniyor. İşte değer artış kazancı hesaplama programı 2015..

Değer artış kazancı vergisi sorgulama!

Değer artış kazancı vergisi, Gelir Vergisi Kanunu kapsamında gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken vergiler arasında yer alıyor. Peki, vergi nasıl sorgulanır? İşte değer artış kazancı vergisi sorgulama..

Değer artış kazancı vergisi 2. taksiti hangi ay ödenir?

Mesken, işyeri, arsa gibi gayrimenkullerini satın aldıktan itibaren 5 sene içerisinde satan kimseler vergi mükellefi oluyor. İki taksitte ödenebilen değer artış kazancı vergisi 2. taksiti hangi ay ödenir?

Değer artış kazancı vergisi online ödeme!

Değer artış kazancı vergisi, senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. İkinci taksit ödemeleri 1 Temmuz'da başlayan vergi internetten de ödenebiliyor. İşte değer artış kazancı vergisi online ödeme..

Değer artış kazancı vergisi son günü!

İktisap tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılan mallardan elde edilen gelir için vergi ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, vergi ne zaman ödenir? İşte değer artış kazancı vergisi son günü..

Değer artış kazancı istisna tutarı 2015!

Gelir Vergisi Kanunu gereğince taşınmaz mal ve hakların 5 yıl içerisinde elden çıkarılmasından doğan kazançların istisnayı aşması halinde değer artış kazancı vergisi ödeniyor. İşte değer artış kazancı istisna tutarı 2015...

Değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri!

Gerçek kişilerin sahip oldukları gayrimenkulleri elden çıkarmalarından doğan kazanç, Gelir Vergisi Kanunu kapsamında vergilendiriliyor. Vergi iki taksitte ödeniyor. İşte değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri..

Değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

2014 yılı kazançları için ödenen Değer artış kazancı vergisi birinci taksit ödemeleri en son 2 Nisan'da yapıldı. 1 Temmuz itibari ile ise Değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri başladı...

Nurgül Yeşilçay, kazancını gayrimenkule yatırıyor!

‘Paramparça’ dizisi sezon finali yapan Nurgül Yeşilçay, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncunun son olarak Gümüşlük sırtlarından üç daire birden alarak 600 bin lira ödediği öğrenildi.

Değer artış kazancı vergisinde iktisap şekli!

İktisap tarihinden başlayarak 5 yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar, değer artış kazancı olarak değerlendiriliyor. Peki, değer artış kazancı vergisinde iktisap şekli nasıl olmalıdır?

Değer artış kazancı vergisi hesaplama örneği!

Değer artış kazancı vergisi, Gelir Vergisi Kanunu gereğince edinim tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılan taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, vergi nasıl hesaplanır? İşte değer artış kazancı vergisi hesaplama örneği...

Sadun Kazancı Haberi

Sadun Kazancı

Kazancı Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sadun Kazancı, İsmail Türk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Kazancı Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.   2-Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...