05 / 05 / 2024

saf gyo komite başkanı Ekrem Pakdemirli

saf gyo komite başkanı Ekrem Pakdemirli

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde Komite Başkalığına seçilen Ekrem Pakdemirli kimdir? Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ekrem Pakdemirli..

Halk GYO komite üyelerini görevlendirdi!

Halk GYO'nun  Denetimden Sorumlu Komite için  Raci Kaptan Kolaylı'nın (Bağımsız Üye)  "Başkan" ve Mehmet Tanrıverdinin "Üye" olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Özderici GYO komite üyelerini seçti!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim ilkeleri kapsamında komite üyelerini seçti. İşte Özderici GYO'nun komite üyeleri...

Özak GYO komite üyelerini seçti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı komite üyelerini seçti. İşte Özak GYO'nun komite üyeleri...

ATA GYO komite üyelerini seçti!

ATA GYO, Kamuyu Aydınlarma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı hakkında açıklama yaparak komite üyelerini seçtiğini duyurdu..

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Yapı Kredi Koray GYO komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu tarafından kurulan komitelere belirtilen üyeler seçildi. İşte Yapı Kedi Koray GYO'nun komite üyeleri..

Saf GYO'nun 2016 dönemine ait faaliyet raporu yayınlandı!

Akiş GYO ile birleşerek infisah olan Saf GYO'nun 01 Ocak 2016 - 31 Aralık 2016 dönemine ait faaliyet raporu yayınlandı.

Saf GYO'nun Bağımsız Denetim Raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Saf GYO'nun Bağımsız Denetim Raporu yayınlandı.

Akiş GYO ile Saf GYO'nun birleşmesi tescillendi!

Akiş GYO, Saf GYO ile birleşmesine ilişkin tescil işlemi tamamlandı ve yarın pay dağıtacak.

Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Üsküdar İlçesi 4 Bağımsız Bölüm ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Üsküdar İlçesi 4 Bağımsız Bölüm ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Akasya Sosyal Tesis ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Akasya Sosyal Tesis ekspertiz raporunu yayınladı.

saf gyo komite başkanı Ekrem Pakdemirli Haberi

saf gyo komite başkanı Ekrem Pakdemirli

Ekrem Pakdemirli kimdir?

Ekrem Pakdemirli, 1939 yılında İzmir’de doğdu. Orta eğitimini Manisada tamamladı. ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 1963 Haziranında aynı okulda yüksek lisans derecesi aldı. ODTÜ Teorik fizik bölümünde asistan, bir yıl sonra da Makine bölümünde öğretim görevlisi oldu. 


Daha sonra 1967 Ağustos ayında  Imperial College (University of London)’da doktorasını tamamladı. ODTÜ de öğretim görevliliği ve öğretim üyeliği yaptı. 


Devlet Planlama Teşkilatında grup başkanlığı ve  Müsteşar Yardımcılığı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı, Başbakanlık Baş Danışmanlığı ve Merkez Büyükelçiliği görevlerinde bulundu. 


XVIII., XIX., XX. ve XXI. dönemlerde Manisa Milletvekili olarak, Ulaştırma Bakanlığı, Maliye ve Gümrük Bakanlığı, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı yaptı. 2003 yılından bu yana, Bilkent, Başkent ve İstanbul Ticaret üniversitelerinde Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. 


Akbank yönetim...