01 / 05 / 2024

safahat konakları çengelköy nerede

safahat konakları çengelköy nerede

Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçirilen Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daireden meydana geliyor. Proje Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor.

Nazenin Konakları Çengelköy’de teslimler başladı!

Çengelköy’de inşa edilen Nazenin Konakları Çengelköy’de ilk teslimatlar başladı. Proje hakkında bilgi veren Pazarlama Müdürü Duygu Taj, projede en yüksek standartların sağlandığının altını çizdi. 

Nazenin Konakları Çengelköy projesinde ticari alanlar satışta!

Toplam 92 daire ve 15 mağazadan oluşan Nazenin Konakları'nda 2018’in ilk aylarında yaşamın başlaması planlanıyor. Nazenin Konakları Çengelköy projesinde yer alan 15 adet ticari alan satışa çıktı.

Nazenin Konakları ile yeni yılda komşuluk odaklı bir yaşam seçin!

Nazenin Konakları Çengelköy; dünü ve bugünü birleştiren karakteristik mimarisi, kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına özel olarak ayrı ayrı tasarlanan sosyal alanları ile ‘yaşam alanı’ kavramını yeniden tanımlıyor.

Nazenin Konakları Çengelköy'de yükseliyor!

Nazenin Konakları Çengelköy; dünü ve bugünü birleştiren karakteristik mimarisi, kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına özel olarak ayrı ayrı tasarlanan sosyal alanları ile ‘yaşam alanı’ kavramını yeniden tanımlıyor.

Nazenin Konakları ile Çengelköy'deki özlenen hayat yaşanacak!

Çengelköy’de yaşamak istiyor herkes ama çoğu bölgesi koruma altında bulunan semtte kiralık ya da satılık emlak bulmak çok zor. Nazenin Konakları, tam da bu özlemi, bu isteği karşılayacak bir proje olarak tasarlandı.

Çengelköy Nazenin Konakları'nda geri sayım başladı!

İstanbul’un en özel semtlerinden Çengelköy, beklenen projesine kavuşuyor. Bu özel projede yaşamak için geri sayım başladı.

Çengelköy Park Evleri'nde rezidanslar Ocak'ta teslim!

Wıllıam Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzaralı rezidans, konaklar ve villalardan oluşuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde son durum!

Boğaz manzarasında sakinlerini bekliyor şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İlker Dönmez, "Rezidansların yüzde 60'ı, villa ve konakların yüzde 40'ı satıldı" dedi.

Çengelköy Park Evleri'nde villa sayısı azaldı, konaklar arttı!

Çengelköy Park Evleri'nde villalar ilgi görmeyince proje değiştirildi. Villalar azalarak bahçe ve çatı dubleksti konaklara dönüştürüldü. Projedeki 27 villa ve 116 dubleksin yüzde 40'ı satıldı.

Çengelköy Sefahat Konakları görselleri!

İstanbul Üsküdar'daki Çengelköy mevkiinde hayata geçen Sefahat Konakları 3 bin 600 konutla hayata geçiyor. Projede teslimler inşaat başladıktan 3 yıl sonra gerçekleştirilecek.

Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Çengelköy'de yükselen Sefahat Konakları projesi Selimoğlu ile Pana Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 6+2'ye kadar tüm daireler yer alıyor. Peki Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Sefahat Konakları ile Çengelköy'e 3 bin 600 yeni konut!

Selimoğlu ve Pana Yapı Fikirtepe'den sonra kentsel dönüşüm için Üsküdar Çengelköy'de de kolları sıvadı. Çengelköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde dönüşümle birlikte 3 bin 600 konutluk Sefahat Konakları projesine başlanılması planlanıyor.

Çengelköy Park Evleri’nin konakları Citscape Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri, dünyanın çekim merkezi olan Dubai’de düzenlenen Cityscape Fuarı’nda Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu.

safahat konakları çengelköy nerede Haberi

safahat konakları çengelköy nerede

Safahat İstanbul projesi  Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçiriliyor. İnşaat alanı 90 bin bin metrekare olan Safahat İstanbul Evleri 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

3 bin 600 adet dairenin yer alacağı Safahat İstanbul'da daire büyüklükleri 60 ila 300 metrekare arasında değişiyor. Proje  Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Safahat İstanbul'da konutların yanı sıra toplam 50 adet ticari ünitenin de yer alması planlanıyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilen Safahat Konakları projesi Çengelköy, Çengelköypark ve Yeni Çamlıca Cami'sine yakın konumda yer alıyor. Proje "Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılıyor.  Çamlıca Safahat İstanbul'da teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 

Safahat İstanbul'da sosyal alanlar;

Çok amaçlı spor alanları, Tenis kortları, Basketbol sahası, Voleybol sahası, Mini futbol sahası, Yürüyüş parkuru, Bisiklet ve paten yolu, Açık...