01 / 05 / 2024

safahat konakları pana yapı satış ofisi 

safahat konakları pana yapı satış ofisi 

Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçirilen Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daireden meydana geliyor. Proje Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor.

Çengelköy Safahat İstanbul satış ofisi!

Safahat İstanbul Konakları projesi Selimoğlu Grup ve Pana Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi!

Safahat İstanbul Konakları projesi İstanbul Üsküdar'da Pana Yapı ve Selimoğlu Group tarafından hayata geçirildi. Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi ne zaman?

Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

"Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılan Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

Çamlıca'ya Safahat İstanbul projesi geliyor! Yeni Proje!

Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçirilen Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daireden meydana geliyor. Proje Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor.

Sefahat Konakları teslim tarihi!

Selimoğlu ve Pana Yapı tarafından hayata geçen Sefahat Konakları Üsküdar Çengelköy'de hayata geçiyor. Projede 3 bin 600 konutun yer alması planlanıyor. Peki Sefahat Konakları teslim tarihi ne zaman?

Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Çengelköy'de yükselen Sefahat Konakları projesi Selimoğlu ile Pana Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 6+2'ye kadar tüm daireler yer alıyor. Peki Çengelköy Sefahat Konakları nerede?

Sefahat Konakları ile Çengelköy'e 3 bin 600 yeni konut!

Selimoğlu ve Pana Yapı Fikirtepe'den sonra kentsel dönüşüm için Üsküdar Çengelköy'de de kolları sıvadı. Çengelköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde dönüşümle birlikte 3 bin 600 konutluk Sefahat Konakları projesine başlanılması planlanıyor.

Muğla Karia Gökkuşağı Konakları'nda 110 bin TL'ye!

Muğla'da inşa edilen Karia Gökkuşağı Konakları'nda fiyatlar 110 bin TL'den başlıyor..

Safir Konakları'nda 225 bin TL'ye 3+1! Son 6 konut!

Kurtköy'de inşa edilen Safir Konakları'nda kalan son 6 konut 225 bin TL'ye satılıyor

Bodrum Ballıkaya Konakları'nda 600 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bodrum'da inşa edilen Ballıkaya Konakları'nda fiyatlar 600 bin TL...

İzmir Sasalı Bilge Konakları'nda 575 bin TL'ye!

İzmir Sasalı'da inşa edilen Sasalı Bilge Konakları'nda fiyatlar 575 bin TL'den başlıyor...

Sefaköy Gönen Konakları'nda 125 bin TL'ye!

İstanbul'da inşa edilen Sefaköy Gönen Konakları'nda fiyatlar 125 bin TL'den başlıyor 220 bin TL'ye kadar yükseliyor

Yıldız Konakları'nda 125 bin TL'ye! Son 12 konut!

Yenidoğan'da inşa edilen Yıldız Konakları'nda fiyatlar 125 bin TL'den başlıyor 180 bin TL'ye yükseliyor

safahat konakları pana yapı satış ofisi  Haberi

safahat konakları pana yapı satış ofisi 

Safahat İstanbul projesi  Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçiriliyor. İnşaat alanı 90 bin bin metrekare olan Safahat İstanbul Evleri 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

3 bin 600 adet dairenin yer alacağı Safahat İstanbul'da daire büyüklükleri 60 ila 300 metrekare arasında değişiyor. Proje  Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Safahat İstanbul'da konutların yanı sıra toplam 50 adet ticari ünitenin de yer alması planlanıyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilen Safahat Konakları projesi Çengelköy, Çengelköypark ve Yeni Çamlıca Cami'sine yakın konumda yer alıyor. Proje "Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılıyor.  Çamlıca Safahat İstanbul'da teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 

Safahat İstanbul'da sosyal alanlar;

Çok amaçlı spor alanları, Tenis kortları, Basketbol sahası, Voleybol sahası, Mini futbol sahası, Yürüyüş parkuru, Bisiklet ve paten yolu, Açık...