08 / 05 / 2024

Şafak Atlas Turizm İnşaat iletişim

Şafak Atlas Turizm İnşaat iletişim

Şafak Atlas Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gürgiç tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de Beykoz, Çiftlik Mahallesi'nde kuruldu.

Bvt Denizcilik Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bvt Denizcilik Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Tunç ve Şafak Balcı tarafından kuruldu.

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadiköy’de Mete Gürel tarafından kuruldu.

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ramazan Sait tarafından kuruldu.

Atlas Sineması, İstanbul Sinema Müzesi ile birlikte açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada restorasyon çalışmalar tamamlanan tarihi Atlas Sinemasının kapılarını açacağını belirtti.

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naser Babahadı tarafından kuruldu.

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azız Alsoud ve Fahad Aljohanı ortaklığında kuruldu.

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mesut Tonka tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turunç Atlas Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turunç Atlas Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Bahattin Demirbilek imzasıyla kuruldu.

Atlas 34 Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas 34 Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Süren tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Özgün Sokak'ta kuruldu.

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Şafak Atlas Turizm İnşaat iletişim Haberi

Şafak Atlas Turizm İnşaat iletişim

Şafak Atlas Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gürgiç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu. 


Şafak Atlas Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.  2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu  maksatla bilet satış yerleri açmak.  4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.  5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.  6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek.  7.  Her...