02 / 05 / 2024

Şafak Büyükönder

Şafak Büyükönder

Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi, Şafak Büyükönder tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Kadıköy, Esin Sokak, Yazgan İş Merkezi'nde kuruldu.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Büyükçekmece’ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi hayata geçireceği anlamlı projeyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümünde Büyükçekmecelilere tanıttı.

Tanıtım Fonu'na inşaat sektöründen büyük destek!

Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz'ın yaptığı "Tanıtım Fonu" önerisine sektörden büyük destek geldi. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, bunu Fikirtepe’de başarılı bir şekilde uyguladıklarını söyledi.

Fikirtepe'de büyük sıkıntılar geride kaldı!

İNDER Başkanı Durbakayım: "Fikirtepe'deki problemler artık yoruldu ve yoğruldu. Halihazırda çözüm aşamasına geçildi ve çok büyük sıkıntılar geride kaldı" dedi.

Marmaray'da geoteknik mühendislerinin de emeği büyük!

İstanbul'un binlerce sene kavuşmayı bekleyen iki yakası, Marmaray ile buluştu. Prof. Dr. Kemal Önder Çetin projede geoteknik mühendislerinin büyük emeği olduğunu söyledi..

İNDER'in raporuna göre kentli nüfusun en büyük gideri kira!

İNDER'in   Türkiye'de Kentleşme ve Konut Arzı İlişkisi  konulu raporuna göre doğudan batıya doğru gittikçe kentleşme oranının arttığı Türkiye'de kentli nüfusun en büyük gider kalemi kira  

Büyükçekmece Gölü kenarındaki kaçak tesisler yıkıldı

Büyükçekmece Gölü üzerindeki Mimar Sinan Köprüsü'nün etrafında bulunan kaçak tesisler, sel tehlikesi nedeniyle yıkıldı

Büyükçekmece'de kaçak iş yerinden 16'sı yıkıldı

Büyükçekmece'deki tarihi Mimar Sinan Köprüsü'nün çevresinde bulunan 18 kaçak iş yerinden 16'sı yıkıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi spor salonu yaptıracak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Vali M.Orhan Taşanlar İlköğretim Okuluna spor salonu yaptıracak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesini yapacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesi için ihale açtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi otopark ihalesi yapıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 20 yıl süreyle otopark olarak kullanılmak üzere ihale açtı

İkitelli Başakşehir halkından TOKİ'ye büyük tepki

İstanbulumuzun yeni ve gelişen ilçesi Başakşehirde , özellikle Ziya Gökalp Mahallesi Halkından Başakşehir Belediyesi ve TOKİ ye yaptıkları haksız imar uygulamaları nedeniyle büyük tepki var

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Şafak Büyükönder Haberi

Şafak Büyükönder

Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi, Şafak Büyükönder tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü arsa, arazi, depo, bina kiralamak, satın almak, kiraya vermek, satmak, kiralanan ve satın alınan arsa ve araziler üzerinde bina, depo inşa etmek veya inşa ettirmek, inşa edilen veya kiralanan depo, bina ve benzeri gayrimenkulleri kiraya vermek, satmak faaliyetini yapmak,   b. Her türlü depolama hizmetleri ve yurtiçi ve yurtdışı mal toplama, depolama, gruplama, ambalajlama, tasnif ve dağıtım faaliyetinde bulunmak,   c. Her türlü emtianın depolama işlerini ve tasnifleme işlemlerini yapmak ve yaptırmak, gümrüksüz depolama işlerini yapmak,   d. Lojistik işleri yapmak ve yaptırmak,   e. Her türlü inşaat taahhüt işleri;...