28 / 04 / 2024

Şafak Emrence mimarlık

Şafak Emrence mimarlık

Mimari çalışmalarına 2000 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Zemberek Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Şafak Emrence kimdir? Peki, Şafak Emrence hangi işlere imza attı?

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Emrence ve Şafak Emrence ortaklığında kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

SVR Proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SVR Proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Sever ve Ufuk Sever tarafından kuruldu. 

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aida Aydın, Behzad Vafashalmani, Ezel Aydın, Sarvnaz Vafashalmani ve Şafak Keskin tarafından kuruldu.

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Yuka Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şafak Aliçavuşoğlu, Yusuf Kaya ve Mehemet Volkan Acunda Tek tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Studio Proline İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Proline İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Şafak Aliçavuşoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

HSB Özdeniz İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HSB Özdeniz İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bora Özdeniz ve Şafak Özdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

CN Şafak Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CN Şafak Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Naci Şafak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Gökçeler Mimarlık İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçeler Mimarlık İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, Şafak Gökçe Müdürlüğü'nde kuruldu.

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Şafak Emrence mimarlık Haberi

Şafak Emrence mimarlık

Şafak Emrence kimdir?

Şafak Emrence, 1976'da İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 


1998 yılında İTÜ Mimarlık Bölümü'nü bitirdi. Çeşitli ofislerde çalıştıktan sonra, çalışma hayatına; 2000 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Zemberek Tasarım'da devam etmekte.


Zemberek Tasarım

2000 yılında, Başak Emrence ve Şafak Emrence tarafından İstanbul'da kurulan Zemberek Tasarım; mimarlık, iç mekan tasarımı ve kurumsal kimlik alanlarında projeler geliştiriyor, uygulama ve kontrol yapıyor. 


İletişim bilgileri

Başçavuş Sok. Evtaş İş Hanı 31/12 34720

Kadıköy / İSTANBUL / TÜRKİYE

Telefon +90 216 338 50 62

Fax +90 216 338 51 63

Email...