05 / 05 / 2024

Saffet Bulut aday

Saffet Bulut aday

1994 ve 1999 yıllarında iki kez Bahçelievler Belediye Başkanı olarak görev yapan Mimar Saffet Bulut, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bahçelievler belediye başkan adayı oldu. Peki Saffet Bulut kimdir?

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Ömer Bulut, TOKİ Başkanlığına vekaleten atandı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrılmasından sonra bu göreve, vekaleten TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut'un ataması yapıldı...

Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Kilis Eski Belediye Başkanı olan Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Dursun Bulut kimdir?

İnşaat Mühendisi Dursun Bulut, CHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Dursun Bulut kimdir? Dursun Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dursun Bulut...

Saffet Bulut: Bahçelievler'de kentsel dönüşüm şart!

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, ilçedeki 24 bin binadan 20 bininin deprem riski altında olduğunu belirterek, “Bu envantere göre kentsel dönüşüm şart” dedi

Cihan Bulut: Kırcami imar planı sorununu 6 ayda çözeceğiz!

Kırcamisi Tarım Mahallesi sakinlerinen oluşan bir grup vatandaşla bir araya gelen Ak Parti Muratpaşa Belediye başkan Adayı Cihan Bulut'a tam destek. Bulut "Kırcamisi İmarını biz çözeriz. Kırcami yi mahrumiyet bölgesi olmaktan kurtaracağız" dedi.

Saffet Bulut: Bahçelievler İstanbul'un gözde ilçelerinden olacak!

CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, Kentsel yenileme sayesinde Bahçelievler 'in İstanbul'un en gözde ilçelerinden olacağını söyleyen Bulut, bu dönüşümün rantsal olmayacağını ifade etti.

Saffet Bulut: 1 metrekare yeşil alanı bile imara açmadım!

2 dönem belediye başkanlığı yapan Saffet Bulut CHP' nin ilçedeki belediye başkan adayı oldu. Saffet Bulut, 1 metrekare yeşil alanı bile imara açmadığını ifade etti.

Saffet Bulut Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

1994-2004 yılları arasında Bahçelievler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Saffet Bulut, geçmişin tecrübesini kendisi için avantaj olduğunu dile getirdi. Bulut, Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti

Saffet Bulut kimdir?

1994 ve 1999 yıllarında iki kez Bahçelievler Belediye Başkanı olarak görev yapan Mimar Saffet Bulut, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bahçelievler belediye başkan adayı oldu. Peki Saffet Bulut kimdir?

Saffet Bulut: Kentsel dönüşüm yeşil alanları arttıracak!

CHP' nin Bahçelievler Belediye Başkan adayı Mimar Saffet Bulut; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile beraber Bahçelievler' de vatandaşlarla bir araya geldi.

Cihan Bulut: Kırcami imar planı meclise gelmedi!

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut seçim çalışmalarına Kırcami'de devam etti. Bulut, "Kırcami Planı hala meclise gelmiş değil. Sorunlar hala devam ediyor" diye konuştu

İtalya krizden dolayı Venedik açıklarında bir adayı satılığa çıkarıyor!

İflasın eşiğinde dolaşan İtalya, AB'nin kurtarma paketinin sıkı kurallarını yerine getirebilmek için 50 kale ve şatonun yanısıra Venedik açıklarındaki bir adayı satılığa çıkarıyor. Yapıların, 500 milyon avro getirmesi bekleniyor..

Saffet Bulut aday Haberi

Saffet Bulut aday

Saffet Bulut kimdir?

1994 ve 1999 yıllarında iki kez Bahçelievler Belediye Başkanı olarak görev yapan Mimar Saffet Bulut, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bahçelievler belediye başkan adayı oldu. 


Saffet Bulut biyografi..

1952 Trabzon Maçka doğumlu olan Saffet Bulut, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi bölümü mezunudur. 1960 yılından bu yana Bahçelievler'de oturan Mimar Saffet Bulut, bugüne kadar 2000'den fazla projeye imza atmıştır. 1992 yılında Bahçelievler Belediye Meclis Üyeliği yapan ve 1994'te Bahçelievler Belediye Başkanı olan Bulut, 1999 yılında ikinci kez Bahçelievler Belediye Başkanı seçilmiştir. 


Mimar Saffet Bulut'un öncelikleri, semt halkının ihtiyaçlarına odaklanıyor. Depreme karşı dayanıklı kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra, semt halkının İhtiyaçlarına da odaklanan Mimar Saffet Bulut'un öncelikli diğer hedefleri arasında; Daha temiz, daha yeşil bir Bahçelievler oluşturmak, Sosyal bir belediye anlayışıyla hizmet vermek,...