03 / 05 / 2024

Saffet Kuku

Saffet Kuku

İDK Yapı Limited Şirketi, Özcan İsmailoğlu, Saffet Kuku ve Sezai Doğan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Saffet Kırımlı ve Ercan Bulut ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrete ‘zam’ açıklaması! MHP’li vekil Saffet Sancaklı bombayı patlattı: Emekli maaşlarına da zam geliyor…

Uzun zamandır gündemde olan asgari ücret zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Asgari ücret zammının geleceği tarihin belli olduğu öne sürüldü. Asgari ücretle birlikte emekli maaşlarına da gelecek zam tarihi belli oldu. MHP’li Sancaklı, asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon 392 bin 98 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Planof İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Planof İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 34 milyon 286 bin 118 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak, Fatih Atasoy ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Erdem tarafından kuruldu.

Sivaslı hayırsever mezun olduğu okulun yerine 12 derslikli okul inşa ettirecek!

Saffet Sungur, binası eskiyen mezun olduğu okulun yerine 12 derslikli okul inşa ettirecek.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Saffet Çebi kimdir? 

Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi kimdir? Saffet Çebi daha önce hangi görevlerde bulundu?

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Saffet Kuku Haberi

Saffet Kuku

İDK Yapı Limited Şirketi, Özcan İsmailoğlu, Saffet Kuku ve Sezai Doğan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. 

İDK Yapı Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşataalarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olandiğer işler.


İDK Yapı Limited Şirketi adres: Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Gümüşhane Caddesi,...